2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چشمامو نمیشه عمل کرد لینک میتونم بدم ابجی اینجا تست کردم نشد لینکم بدم

اکانت بله رو بدم میتونی بفرستی نگران نباش دخترم فقط واقعا دقدقه تو رو مخم منم رفته باید ببینم بله یا تلگرام این برنامه ها رو داری؟؟

من خیال کردم مشکلتون چیز دیگست

چهرهتون دیدم واااقعا نرمال و طبیعیه، و اینکه حتس اگر یک درصد هم شبیه نژاد خاصی باشید ما کلی دوست و آشنا داریم تو استانهای مختلف کشور که شباهت به ترکمن ها و افغان ها دارن باز من نفهمیدم مشکلش چیه؟

اگر خیلی بابتش اذیتید شما یه کانتورینگ صورت انجام بده و موهات رو متناسب صورتت استایل کن اوکی میشی، ضمن اینکه واسه یه پسر هیکل و طرز لباس پوشیدن مهمه نه صورت، خوشگلی مال دختراس

ما مال خداییم، آدم مال خدا رو صرف کسی دیگه نمیکنه:)🌿
اکانت بله رو بدم میتونی بفرستی نگران نباش دخترم فقط واقعا دقدقه تو رو مخم منم رفته باید ببینم بله یا ...

ابجی من خودم پسرم متوجه شدی؟

چو ایران مباشد. تن من مباد

من خیال کردم مشکلتون چیز دیگستچهرهتون دیدم واااقعا نرمال و طبیعیه، و اینکه حتس اگر یک درصد هم شبیه ن ...

زیبایی صورت مهم نیست برام چشمام مهمه ابجی

کسایی که چهره و چشمایی اینجوری دارن میگن نسل مغولن و ژن مغول دارن و این برای من که عاشق ایرانم خیلی ناراحت کنندست

چو ایران مباشد. تن من مباد

الان شما راه حلی داری چشمای من تغییر کنه؟

الان تو فقط بخاطر ی مشت اراجیف داری خودتو عذاب میدی تو خودتو ازبین ببری همه چی درست میشه واقعا ک بچه ای اصلا خوشم نیومد از ضعیف بودنت

❤️و خدا اسپانسر تمام آرزوهامه ❤️