2777
2789
عنوان

گله دارم چی کار کنم اروم شم😔😔

513 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها

خونم بالای خونه مادرشوهرمه

۴ ساله بچه ندارم و برا یه شهر دیگه ام خانوادم زیاد نمیان خونه ام در واقع عادت ندارن به مسافرت و مهمونی

نمیدونم چرا انقد حساس شدم الان خواهرشوهرام بچه دارن میان پایین هی مادرشوهرم نازشون میکنه صداش میاد بالا اعصابم خورد میشه 

مادرشوهرم میگه ما مهمون نوازیم هی دختراش مهمونی میدن به رخ میکشن که خانواده تو نمیان 

نمیدونم چه جوری بیخیال باشم 

شما جای من بودین چیکار میکردین😟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله خدا ب شما هم بچه سالم و صالح میده

اعتماد بنفس تون رو ببرید بالا 

مردم همیشه حرف میزنن 

همیشه.....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الهی خودت زودتر بچه دار بشی عزیزم و سرگرم بچه ی خودت بشی و لذت ببری😘

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

عزیزم منم دقیقا شرایطم مثل شماست ولی سعی میکنم باهاشون گرم بگیرم خانوادم که پیشم نیستم حداقل اینارو مثل خانوادم بدونم در غیر اینصورت آدم خودش اذیت میشه

سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست
منم همینطورم . زدم به بیخیالی .  ببین تو این دنیا فقط باید بیخیال بود وگرنه اذیت میشی

چه جوری نسبت به بعضی مسائل بیخیال بشم؟؟؟ به منم یاد بده

💖دخترای نازم خیلی دوستتون دارم💖

من ده ساله بابام فقط وقتى آوردنم خوونه خودم اومد خونم.حتى يبار بعد ازون نيومده.اولا بمنم تيكه مى انداختن ولى محل ندادم الان چيزى نمى كن

ولى منم خيلى غصه مى خورم كه نميان پيشم.خب راه خيلى دوره

توقعى از كسى ندارم

یه وقتایی شرایط خانواده تو توضیح بده که گرفتارن یا دوره رانندگی برای پدرت سخته

یا چون خونه مشترکین معذبن

ولی خب اونم نوه شه نمیتونه مهربانی نکنه 

انشاءالله ب زودی توام نی نی دار میشی میای میگی هی بچه مو میبرن توو تربیتش دخالت میکنن و این چیزا کلا اسون بگیر 

خدایا مرسی واسه همه چی.. مامان جونی خوش اومدی قدمت سر چشامون منتظرتیم 
نه سر کار نمیرم کلاسم تو خونه ریاضی میخوام درس بدم ایشالله مشتری بیاد 

به غیراز این یه کلاسی حتما برو

ورزش هم حتما برو

تجربه ثابت کرده بشینی تو خونه بیکار فکر ببخود میاد سراغ ادم برو از خونه بیرون

بی خیال باش تا کامروا باشی