2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انگار حالا زندگی درست درمونی داریم

یوتیوب که داری ostadkaveh110 ویدئوهاشو ببین متوجه میشی فرق دعا گرفتن و نگرفتن چیه

تو یه پاراگراف بخوام بگم:

ما یه دعا کوچیک میگیریم یا اثر کم داره یا اصلا نداره در صورتی که من نمیدونستم یه سری موارد از این دنیا چقد تو عالم ماورا تحت تاثیر کار های دنياست

مثلا کوچیک ترین دعا ها که انجام میشه تو عالم ماورا یه جورایی یه نسخه ازشون هست دعا رو ما پاره میکنیم یا پرت میکنم اما اونجا هست و گاها یه جنی رو هم در بند میکنیم

و اینها همه از بین نمیره تا اون دعا رو تو آب جاری نندازیم یا عقیقه نکنیم

من مطعنم طلاهامو جن برده ..حاضرم قسم بخو..تاپیکام راجبه گم شدن مشکوک طلاهام و طرز عجیب پیداشدنشون رو ...

من حقیقتا یه بار رفتم همه چیز راست گفت درباره زندگیم حتی گفت بچت چند روز پیش توی روز مبارک چشم خورده وهمونجا میخواسته خفه بشه شیر از بینیش ریخته بیرون بعد اورده بالا دقیقا همین بود روز جشن بود رفتم مسجد بچه یهو کبود شد شیر از بینیش زد بیرون بعد شوهرم گفت چه شغلایی خوبه پر در اومد هستن برات اگه اعتقاد داری یه جای مطمئن برو ولی دعا نگیر فقط روی طالع رو نگاه کن

[QUOTE=414774892]عکسشو بزار ببینم 🥸[/QUOTبابا نمیذاره از صد فرسخیش رد شیم میگه نرو همون دو کلمه هم ...

آره به نظرم سمتش نرو سنگینی داره اینا

پس قلب خواهد شکست اما با این حال،هنوز خواهد تپید...🦋