2789
عنوان

موهای زائد و ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1767 بازدید | 96 پست
تنها راه همان نوره است اتفاقا نوره خیلی هم خاصیت داره زود زود شیو کنید لیزر برای ناحیه خصوصی حرامه

اره منم چندبار از دفاتر رسمی پرسیدم گفتن دیدن ناحیه خصوصی حتی اگه ارایشگاه یا اپیلاسیون کارت زن باشه حرامه الان خودم تو خونه میزنم برا خودم 😁متاسفانه من چون فیستول مقعد دارم با نوره اون فیستول ها ورم میکنن دیگه نوره نمیزنم با موم کن میزنم بی حسی میزنم و موم رو میزنم دردش مثل بقیه ی اندام ها میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره منم چندبار از دفاتر رسمی پرسیدم گفتن دیدن ناحیه خصوصی حتی اگه ارایشگاه یا اپیلاسیون کارت زن باشه ...

دقیقا همین هست دیدن اون ناحیه حرامه بعد عده ای ربط میدن میگن پس چرا پزشک میبینه یعنی فرق بین ضرورت و مصلحت رو نمیدونن و باآسودگی رواج میدن

اللهم عجل لولیک الفرج💚 آقا جانم هر ثانیه از روز را در دلتنگی از فراغ شما میگذرانم🥺

از داروخونه بگیریدمن رنگ پوستم سبزه اس😁سفید نشدم ک ولی خب مونیست بدن شاداب تره

مرسی عزیزم

بعد موم با شمع و وکس فرقی ندارن؟

خون چی نمیاد از اون ناحیه چون بی حسی بزن درد حس نمیکنی ولی چون اون ناحیه پوستش حساس خون نمیاد

دقیقا همین هست دیدن اون ناحیه حرامه بعد عده ای ربط میدن میگن پس چرا پزشک میبینه یعنی فرق بین ضرورت و ...

بعصی جاها میدن خودت بزنی ولی من خودم اپراتور میرنه دوتامون عینک میزنیم

بعصی جاها میدن خودت بزنی ولی من خودم اپراتور میرنه دوتامون عینک میزنیم

نمیدونستم من نرفتم ولی اینکار تخصص میخواد

اللهم عجل لولیک الفرج💚 آقا جانم هر ثانیه از روز را در دلتنگی از فراغ شما میگذرانم🥺

نه رو درجه میزاره من رفتم. اصلا کاری نداره اگه بتونی دردشون تحمل کنی و بزنی خودت

اگر اینطوری باشه که خیلی خوبه