2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم یارو یا رل داره خودش یا ازت خوشش نمیاد که تو صفحه چتت نمیمونهموقع امتحان ها بگو اگر کمک ...

نه فک نکنم اخه خیلی گرم میگیره ولی این رفتن اومدنش یکم شک کردم میگم شاید اوایل چته اینطورع به کاراش میرسه

نه فک نکنم اخه خیلی گرم میگیره ولی این رفتن اومدنش یکم شک کردم میگم شاید اوایل چته اینطورع به کاراش ...

نه منم تقریبا خیلی با همه گرم میگیرم این از زیادی برونگرا و اجتماعی بودنه نه صرفا علاقه به طرف مقابل

حالا امیدوارم مثلا بخواد بگه سرم خیلی شلوغه و بهت اهمیت نمیدم ولی ته دلش دوست داشته باشه

*اکانت واگذاری* هر بژی کورد😌🤝🏻 [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

😂😂😂نه کفتر خوشم نمیاد

اشتباه کردم داداش. تو از اونا هستی که به جای ۸ترم باید ۱۶ترم بخونی

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.