2789
عنوان

بعضیا ذات خراب و عقده این

1 بازدید | 14 پست

بعضیا ذات خراب و عقده این تاپیک ترکوندن

تاپیک ترکوندن چند تا عقده ای خیلی بیکارین داشتیم کامنت میذاشتن یه عقده اس اومد تاپیک ترکوند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا چرا

من همیشه به اون آدمهایی که حساس نیستن حسادت میکنم، هیچی رو جدی نمیگیرن، وحشت نمیکنن، وقتشون رو با فکر کردن بیش از حد تلف نمیکنن، دلبستگی ندارن، من به این آدمها حسودیم میشه، آخه من به همه چی خیلی اهمیت میدم، خیلی زیاد.

اینکه بعضی ها عقده این شکی نیست ولی گاهی نی نی یار خودش میترکونه... چی بود عنوانش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
تاپیک زدم درباره ک چرا اقایون میان یه عقده ای اومد فحش دادریپورت زد انقد عقده ای ان بی همه چی ان اصل ...

بابا کار دستای پشت پرده اس شاید کار نی نی یار بوده . البته هستن که از این حرکتا بیان ....حالا ناراحت نشو پر قدرت ادامه بده 😂

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....