2789
عنوان

خانواده همسر بی آبرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2194 بازدید | 136 پست
چجوری سلیطه باشم

هرچی فوش میده ده تا بزار روش تحویل خودش بده اول تا اخرشو بکش ب فوش برو خونشون بزن همه چی بشکن چمیدونم هرکاری از دستت بر میاد داد و هوار کن فقط ساکت نمون که روز ب روز بیشتر سوارت میشن

یا کلا قطع ارتباط کن باهمشون

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بالاتر گفتم اصلا با اونا در ارتباط نیستیم خودشون وا نمیدن و خوششون میاد

بلاکشون کن از همه جا ب خانوادتم بگو بلاک کنن و اصلا محل نزارن جواب ندن

بلاکن با شماره های جدید زنگ میزنن بنظرت چجوری تاپیکمو حذف کنم عزیزم؟

چ بی کارن خدایی معلومه بد کونشون سوخته🤣🤣🤣

بگو گزارش بزنن

ت رو همون خدایی که میگی برام دعا کن

خدا بهت رحم کنه عزیزم نترس خدا مواظبته همیشه آیتالکرسی بخوان از سر همه چیز و همه کس محفوظت میکنه

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

ت رو هر کسی که بهش اعتقاد دارین بگین من چیکار کنم فقط ۲۰ سالمه مامان من یه آدم فرهنگی هست اصلا عار م ...

شوهرت باید جلوشون وایسه.یادمه یکی از دوستام خاتواده شوهرش اینطور بودن اجازه ندادن خانواده شوهر بیلن عروسی دیگه اینقدر خواهرهای پسره التماس کردن قرار سده بود بیان بشینن اصلا بلند هم نشن واقعا هم تقصیر اونا بود چون دوست من خیلی دختر مهربونی بود میگفت میترسیدم بیان موهام رو بکشن منم کلاه گیس گذاشتم.تو باید شوهرت رو بندازی وسط خیلی جدی باهاش ببند اگر جمع نکنه خانواده اش رو باید جدا بشی.دختر جون میگی مادرت فرهنگیه چرا باید با همچین خانواده بی ادبی وصلت کنی؟؟؟سنی هم نداری اگر واقعا لازمه جدا شو

به نظرم تا عقد نکردین جدا شو خودتو از دست این قوم عجوج مجوج بی ادب نجات بده تازه این اولشه که زنگ زدن به خانواده ت بی ادبی و فحاشی کردن اینا جادوگری چیزی هم هستن که انقدر جادو جمبل میکنن

و من جهانی دارم به نام چشمانش p🩷

الآنم که متوجه شده مراسممون بعد از محرم و صفر هست مادر شوهرم یه تیکه زنگ میزنه که تا حالا لباس عروس ...

چه وضعشه خانواده تا اخر عمر رو روح وروان و روال زندگیت اثر میزاره حتا اگه قطع ارتباط کنی به شوهرت بگو یا درستشون کنه یا جدا شو

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

هر چقدر هیچی نمیگم هم بدتر میکنن مادرشوهر من از نظر سنیهم سن مامان بزرگ من هست و مامان بابام تازه دو ...

چقد حسود

بابا زندگی پسرت خراب میشه چطور دلت میاد اخه

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.