2789
عنوان

تعبیر خواب کشیدن دندان

32 بازدید | 12 پست

من قبل از فوت پدربزرگم خواب دیدم دندونم افتادو جاش خون نیومد و بعدش پدربزرگم فوت شد الان خواب دیدم چهار تا دندونی های جلویی بالام رو کشیدم و بعد دوباره گذاشتم سرجاش ولی خون نیومد

انشاءالله خیره

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خواب حاملگی چی🦦🤣دومین باره دارم میبینم

اونو نمیدونم این خوابم پسر عمم دیده بود بعدش بابام فوت کرد تو ذهنم مونده

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

اونو نمیدونم این خوابم پسر عمم دیده بود بعدش بابام فوت کرد تو ذهنم مونده

وای نگو من تازه سالگرد پسر خالم بوده امین دو روز پیش واقعا دیگه تحمل ندارم تاطه خوندم میگه فک بالا یعنی یکی از اقوام پدر

وای نگو من تازه سالگرد پسر خالم بوده امین دو روز پیش واقعا دیگه تحمل ندارم تاطه خوندم میگه فک بالا ی ...

چی بگم والا اصلا خواب خوبی نیست انشالله که اتفاقی نمیوفته

چی بگم والا اصلا خواب خوبی نیست انشالله که اتفاقی نمیوفته

ایشالا دفعه قبل که این خوابو دیدم فک کردم مادربزرگ پدریم هست چون ۸ ساله فلجه بابام ازش نگهداریی میکنه ولی اون اینقد امید به زندگیش بالاس که چیزییش نمیشه میگه من تازه منتظرم پام سالم شه راه برم اصلا احساس پیری نمیکنه ۸۵ سالشه

ایشالا دفعه قبل که این خوابو دیدم فک کردم مادربزرگ پدریم هست چون ۸ ساله فلجه بابام ازش نگهداریی میکن ...

مامان بزرگ منم چند سال پیش سکته مغزی کرد از همون موقعه حالش خیلی بد بود عمو بزرگم وقتی دیدش خیلی گریه کرد که مامانم داره میمره عموم مرد بابام مرد عمم مرد بابازرگم مرد این هنوز نمردهicon

مامان بزرگ منم چند سال پیش سکته مغزی کرد از همون موقعه حالش خیلی بد بود عمو بزرگم وقتی دیدش خیلی گری ...

دقیقا مال ما هم همینه تو اون محله ای که هستن همه مردن همه بعد مثلا یکی میمیره ۹۰ سالش بوده میگه چقد جوون بوده ها لعنتی نمیدونم این انگیزه ای که این داره برای زندگیو من داشتم الان جهانو به بردگی خودم دراورده بودم به بابام میگم این از نوادگان نوحه بخدا

دقیقا مال ما هم همینه تو اون محله ای که هستن همه مردن همه بعد مثلا یکی میمیره ۹۰ سالش بوده میگه چق ...

کاش به اندازه این امید داشتمicon