2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده

93 بازدید | 19 پست

سلام دوستان میگم کسی بوده اینجا نامزدیش بهم بخوره باز ازدواج کنه من ۲ ماهه نامزدیم بهم خورد همش ناراحتم نمیدونم این ناراحتی هام تا کی ادامه داره

نامزدیم از طرف ما بهم خورد یعنی پدرم جوابشون کرد بخاطر رفتار های بدی که داشتن یه نمونش این بود وقتی میخواستیم عقد کنیم و حلقه هارو خرید بودیم مادر نامزدم اومد جلو روی پدرم نشست و گفت پسرم یه همکار داشته دو سایپا جهاز داشته گفتم اونو بگیر اونو بگیر میشینی رو پول باهاش میای و میری راحتی نگرفته به حرفم گوش نداده بابام ناراحت شد تازه رفتار های دیگم داشتن بدتر از این مادر نامزدم میگفت من میزنم تو گوش عروس بزرگم زدم تو گوش توم هیچی نگی زد زیر خنده و گفت شوخی کردم

یه عروس دیگم داشتن زن پسر بزرگشون طلاقش دادن دو هفته پیشش بوده الان یه زن دیگه داره پسر بزرگشون تازه مهریش بخشیدن کردنش سه شاخه گل اینم میگفتن خاستیم طلاق بدیم خودش افتاده پامون طلاقش ندادیم گفتیم اگه مخوای زندگی کنی مهریت ببخش تازه ۵ ساله پدر مادرشو ندیده نمیزارن با خانوادی خودش رفتار کنه نه پدر مادرش نه دایی نه خاله هیچکی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم نامزدی همون دوس پسر دوس دختریه عقد نبودی ک دیگ نتونی ازدواج کنی

عقدم بود بازم ازدواج میکرد دووست داداش من یه دختره رو گرفته از واجدسومشه

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

وای خدا بهت رحم کرده پدرت بهترین کار و کرد اینا چه عنترایی بودن بابا نترس شوهر گیرت میاد ازدواج حالا تحفه نیست نگران کار و پیشرفتت باش نه یکی بیاد بگیرتت

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

خیلی خوب شده که پدرت ردشون کردهاصلا ناراحت هم نباش

ااین ناراحتیم تموم شه فقط بعد من یه آدمیم احساساتی زود وابسته میشم هر کس هزار بدیکنه یه خوبی فقط اون یه خوبیش جلو چشممه دل نازکم هستم

خوشحال باش.ن ناراحت.هیچ وقت ازدواج نکنی بهتره بری زندان.زندان هم اجازه میدن بیای حیاط زندان.اینا این ...

بعد بخدا تازه اون عروسشونمثل برده جلو دستشون بود همش بهش حرف میزدن