2777
2789
عنوان

بی وجدانی چقدر...!

383 بازدید | 21 پست

دیدین تو رسانه ها نماینده سرپل ذهاب گفته 30 میلیارد کمک مردمی دست چندتا به اصطلاح سلبریتیه که تو زلزله شماره حساب داده بودن  برا کمک!

وحالا حاضر نیستن بدن به مردم....

جالبه هیچچ کس هم ازشون مطالبه نمیکنه!

اگه الان یه بازیگر بچه دار شده بود همه پوشش میدادن ولی حالا...!

میگن صادق زیباکلام که میگه میخوام کار فرهنگی کنم اونجا

بازیگرا هم میخوان بداشون نمیدونم برن تئاتر و...اجرا کنن،یا مستند بسازن

خب مردم چرا باید به اونا اعتماد کنن پول بریزن

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگما این تو گلوشون گیر نمیکنه؟خفه نمیشن کثافتای عوضیییی

الهی ذلیل شن مال مردم خورای کثیف

😂←بــه والدین خود احترام بگذارید شاید که پدر و مادر واقعی شما باشند.            _امام جمعه استانبول😂😂😂😂😂

مثلا اینا گفته بودن هلال احمر و....و کمیته امداد و...بهشون اعتماد نکنین بدین ما تا کار کنیم.

فقط صادق زیبا کلام 5 میلیارد جمع کرده بود که ف  کنم فقط 1.5 رو داده.

به کی اعتماد کنن دیگه به مسئولین بدن میره جیبشون به اونا بدن میره جیبشون فرقش اینه مسئولین بعدش از ژنه خوبشون میگن اعصابمون بیشتر خورد میشه

میگما این تو گلوشون گیر نمیکنه؟خفه نمیشن کثافتای عوضیییی الهی ذلیل شن مال مردم خورای کثیف

نه گلم خیلی راحت میخورن یه ابم روش بعد ماها همون پول عرق ریختنمون هم درست از گلومون پایین نمیره 

هر چی بدجنس تر و حرام خور تر موفق تر😕😕

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

توی این موارد فقط و فقط نرگس کلباسی قابل اعتماده من پیجشو دارم هرشب پرینت حسابشو هزینه هایی که کرده میزاره برای بچه های مریض هم فقط محک یا مهرافرین

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
به کی اعتماد کنن دیگه به مسئولین بدن میره جیبشون به اونا بدن میره جیبشون فرقش اینه مسئولین بعدش از ژ ...

به هیچ کس ندن پولشونو

اگه واقعا میخوان کمک کنن خودشون برن یه محتاج پیدا کنن اون پولو مستقیم بذارن تو دست خودش

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

تجربه ثابت کرده بازیگرا فقط از بدبختی مردم واسه خودشون نردبون میسازن و هیچ وقت دلشون به حال مردم نسوخته

الان همین تحریم کردن افطاری ها عمرن اگه بخاطر مردم باشه فقط خودنماییه یکیم عوارض خروج از کشورشونه

توی زلزله بم هم این بازیگرا کلی پول مردم وخوردن 

اصلن نباید به حرفشون اعتماد کرد

پول میگیرن شامپو تبلیغ میکنن چ انتظاری از اینا داری

کاش اماره پولای که تو امام زاده ها و صندوقایه صدقه ریخته میشدم انقد دقیق داشتنو به مردم میگفتن اون م ...

خب عزیزم  امامزاده ها و .....فرق میکنه.

این برا یه مورد خاصه،

تازه کمیته امداد هر فصل ریز صدقات و مصرفش رو میگه.

تازه ما فقط یه دونه ازون صندوق کوچیکا داریم برا مون میدن و میگن چکار کردن

نه گلم خیلی راحت میخورن یه ابم روش بعد ماها همون پول عرق ریختنمون هم درست از گلومون پایین نمیره  ...

اره هرچی بی رحمه خوشبخته😐

حالا من اگه امروز یه مورچه بکشم فرداش خدا از دماغم میکشه بیرون😂😂😂

😂←بــه والدین خود احترام بگذارید شاید که پدر و مادر واقعی شما باشند.            _امام جمعه استانبول😂😂😂😂😂
به هیچ کس ندن پولشونو اگه واقعا میخوان کمک کنن خودشون برن یه محتاج پیدا کنن اون پولو مستقیم بذارن ت ...

اون که بله ولی سره قضیه زلزله کرمانشاه که نمیشد هر کس کمکشو برداره شخصی ببره از سره اجبار باید اعتماد میکردیم