2777
2789
عنوان

بی وجدانی چقدر...!

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 21 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیزم  امامزاده ها و .....فرق میکنه. این برا یه مورد خاصه، تازه کمیته امداد هر فصل ریز صدق ...

والا ما که ندیدیمو نشنیدیم  این ریزه گزارشو فقط یه بار مسئوله غررفه تو نمایشگاه کمیته که برایه نیازمندان فقط بود فامیلمون بود منم رفتم پیشش از هر 20 نفر 19 نفر کارمندایه کمیته میومدن خرید با بنهایه میلیونی مردمه نیازمندم با بنایه حداکثر 100 تومنی اصله موضوعه عدمه اعتماده مردمم دقیقا سره این بود که مطمئن بودن کمکا اگه به دولته کمیته امدادو هلال احمر داده شه به هیچ عنوان کامل دسته مردم نمیریه

والا ما که ندیدیمو نشنیدیم  این ریزه گزارشو فقط یه بار مسئوله غررفه تو نمایشگاه کمیته که برایه ...

عزیزم من الان نماینده کمیته امداد نیستم.ولی میدونم که کارمندای کمیته کارمند وولتن واز اونجا حقوق و مزایا میگیرن.مثا حکمت کارت نظامیا،مزایای خاص فرهنگیان و ...

حرف منم فقط درد دل بود....!

دلم ازینکه  یه ازدواج یا بچه اینجور آدما سریع به شکل گسترده پوشش داده میشه ولی مطالبه حق مردم....

در هر حال این پولا خوردن نداره،حالا هر کی میخواد باشه