2789
عنوان

ازدواج یا تلاش و مهاجرت تحصیلی

58 بازدید | 25 پست

اگر سنتون بین ۲۰-۲۶بود ویه رشته خاصی مثل دندون رو فقط دوست داشتید ولی شرایط خوندن برای کنکور رو نداشتید میرفتید کار میکردید چند سال که هزینه تحصیل تو خارج کشور رو فراهم کنید یااینکه مجبوری میرفتید یه رشته ای که دوسش نداشتید وازدواج میکردید؟؟؟؟ اینکه همه تو اون سن دارند ازدواج میکنند شما چیکار میکردیذ؟

🇮🇷♥️

ازدواج با رشته ای که توش استعداد دارم پس اگه بخونم یه ساله قبول میشم.

نه دیگه گفتم اگر فقط رشته دندون رو دوست داشتید وبه غیر اون رشته دیگه ای رو دوست نداشته باشید

🇮🇷♥️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتی اینجا نتونی کنکور بدی فکر میکنی مهاجرت کردن و خوندن درسا به یه زبان دیگه و هزینه های سرسام اور که بعیده با چندسال ریالی کار کردن و این تورم دربیاد راحته؟ از سختی های خود مهاجرت و تنهاییم بگذریم.

برای چیزی که میخواستم تلاش میکردم. همینجا. شاید یه دانشگاه معمولی و یه شهر کوچیک تر ولی رشته مورد علاقم. یا میگشتم رشته هایی رو پیدا میکردم که یه علاقه نسبی داشته باشم و به شرایطمم بخوره مثل پیراها.

ممکنه که خدا ما رو از نصف آدمایی که فکر میکنن دارن کار خدا رو انجام میدن، نجات بده!؟ (دین وینچستر؛ سوپرنچرال)

ای بابا چه دوراهی سختی

انسان همین هست ازدواج میکنه میگه کاشکی درسم میخوندم موقع دعوا این فکر میاد تو سرش ، درس میخونه میگه کاشکی ازدواج میکردم موقع امتحانات ترم این فکر میاد تو سرش 😃

آقا هستم

وقتی اینجا نتونی کنکور بدی فکر میکنی مهاجرت کردن و خوندن درسا به یه زبان دیگه و هزینه های سرسام اور ...

هیچ علاقه ای به پیراها ندارم کنکور هم بی نهایت سخته کلا بیخیالش شدم

تنهایی و زبان درمقایسه با کنکور وحشتناک هیچه

🇮🇷♥️

بین ۲۰_۲۶بودید چی؟

خب میگم ک من ۲۵ازدواج کردم همه کارامم کردم درس خوندم کارکردم همه تلاشمو کردم رشته مورد علاقه کار مورد علاقه دنبال پول دنبال محاجرت همه رو رفتم گذینه اخرم بود ازدواج ..

دیگه نشد منم ازدواج کردم البته با ادم درست ها

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده