2789
عنوان

حرف هایی که شوهرم بهم زد ورفت خابید

| مشاهده متن کامل بحث + 3459 بازدید | 156 پست

امشب دقیقا دل منم پره... دیشب بهش گفتم فردا منو ببر خرید. یه مانتو لازم دارم. شکمم اومده جلو و مانتوهام تنگ شده. گفت فردا نمیتونم🤕 هیچی بهش نگفتم اما دلم پره. من تو زندگی پا به پاش کار کردم.دوتا بچه دارم و باردارم درکنار کارهای خونه یه پیج رو اداره میکنم. با پولش برای خودمم و بچه هام لباس میخرم. آخرین باری که برام لباس خریده دوسال پیش بوده... این ماه یه گوشواره خریدم برای تو راهیم. دستم خالی بود محتاج شوهر شدم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا برام سواله چطوری ماهی ۵ تومن خرجتون میشه؟؟؟جدی بگو.من میرم فروشگاه برای یه هفته خرید میکنم مشه ...

مثلا یه برنج میشه.سه تومن اندازه دوماهمه..دوتا مرغ هممیگیریم ..میوه و ایاهمماهی یه تومن مثلا...کلا چیزایی مثل گردو و گوشت و خیلی چیزای دیگه رونمیگیریم..

خدایا فقط یه نگااااه

فقط میخوام بگم خیلی مظلومی دختر

چقدر ناراحت شدم

کاش اونجا بودم بغلت میکردم

باهم غصه میخوردیم

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

امشب دقیقا دل منم پره... دیشب بهش گفتم فردا منو ببر خرید. یه مانتو لازم دارم. شکمم اومده جلو و مانتو ...

باز شماخوبه یه درامدی داری خرج خودت کنی..من که هیچ..ارزوی یه باشگاه رودارم..

خدایا فقط یه نگااااه

فدای شما بشم..چاره ای نیست جز تحمل

خانوادت چی

حمایتت میکنن؟

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

بنظر میاد یه آدم خودشیفته باشه. مطمئنی تمام درآمدش همینه؟ مثلا جای دیگه خرج نمیکنه؟

اره بیشترازینا هم درمیاره ولی خب خرج ماشینمیکنه..اگه بشترهم درامدش باشه تمیگه ..میگه ندارم..خرج ماشین شد همش..

خدایا فقط یه نگااااه

مثلا گوشت نگرفتیم چند ساله..مرغ اندهزه مصرف میکنم..میوه اندازه...لباس خیییلی کم..چادر دیگه پاره بشه ...

تا اینجاش تقصیر تو بوده خواهرم برای کی؟ از خودت و خواسته هات زدی!؟ مگه آدم چند بار زندگی میکنه نمیگم درکش نکن و ولخرج باش اونم این دوره زمونه ولی حداقل میگفتی ماهیانه یه پولی برات کنار بزاره که به خودت برسی عزیزم! ما که نیومدیم دور از جون خدمت کار باشیم که.....

خانوادم خودشون یه مشکل مالی پیش اومده براشون اوضاعشون خوب نیس

ای بابا

نمیشه بری کمیته

چه روزای آشغالیه

خدایا اصلا میبینی این پایینو