2789
عنوان

حرف هایی که شوهرم بهم زد ورفت خابید

| مشاهده متن کامل بحث + 3459 بازدید | 156 پست
میدونم عزیزم..میدونم..با ماهی ده تومن، و ضمن اینکه مسافرکشی میکنه و مخارج ماشین و اینا..قابل حدس هست ...

اصلا نمیزاره کارکنم...به هیچ وجه راضی نمیشه..نمیطاره هم چیزی یاد بگیرم حدقل تو خونه انجام بدم...

خدایا فقط یه نگااااه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دوستان حالا نخرید خرج خودتون نکنید یا جمع کنید که پس فردا اینجوری بهتون بگن ...لیاقت ندارن که

بعله حالم از سادگی خودم بهم خورد که چقد به کم قانع بودم ودلسوزیم بیجا بود

خدایا فقط یه نگااااه

بگو پس چرا شوهر کردم ؟! وظیفته خرج غذامو دکترمو پوشاکمو در حد نرمال و عادی بدی عزیزم حتما هرشب سوره ...

میگم که نمیزاره برم کاربیرون انجام بدم...تمیزاره هم برم جایی چیزی یادبگیرم حدقل تو خونه انجام بدم...

خدایا فقط یه نگااااه

اومدن خواستگار بهتر تصمیم میگرفتی بهتر بود

۱۵ سالم بود هرکاری کردم به خانوادمگفتم نه..ولی هیچی تو دستم نبود..زود هول کردن فکر کردن شوهر قحطه...هنوز که هنوزه دوستش ندارم

خدایا فقط یه نگااااه

اینجور مردا اگر زنشون بره سر کاری یا در امدی داشته باشه میشن فرشته وحی برای زنشون

ولش کن اون نداره زر اضافی هم زده

تو دست بزار رو زانوی خودت بلند شو یه حرکتی بزن تنبلی نکن بلاخره شده ۵ تومنم در امد داشته باشی باز خدارو شکر کن شاگرد خیاطی ارایشگری سالنی جایی کار کن

شوهرم اعتیاد داشت و من کمک کردم ترک کرد وواسه خودش کسی شد بعد به من گفت لیاقتت همون روزهایی بود که م ...

الانم دوباره معتادش کن ،چون قدر تو رو ندونسته

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

اینجور مردا اگر زنشون بره سر کاری یا در امدی داشته باشه میشن فرشته وحی برای زنشون ولش کن اون ندار ...

اصلا تنبل نیستم ولی نمیزاره تادمدرم برم.

خدایا فقط یه نگااااه

اصلا تنبل نیستم ولی نمیزاره تادمدرم برم.

۲۴ری که خونه نیست .ببین دیدم میخوای ای وی اف کنی .چرا ؟!

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

واقعا برام سواله چطوری ماهی ۵ تومن خرجتون میشه؟؟؟جدی بگو.من میرم فروشگاه برای یه هفته خرید میکنم مشه ۱۰ ۱۲ تومن تازه فقط خریدای فروشگاهه جدی بگید چیکار میکنید با پنج یا ده کل ماه میگذرونید