2777
2789
عنوان

خانوما ی سوال دارم میشه بیاین

140 بازدید | 14 پست

سلام

من این ماه میخام پریود نشم  چون احتمالا ی سفر زیارتی برم

دیروز ک رفته داروخونه گفت ال دی خوب نیس ب جاش ی قرص ب اسم مرلین بهم داد

کسی استفاده کرده از این قرص؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استفاده کردم قبلا الان ای قرصه نمیدونم چ جوریه میگم نکنه بی اثر باشه 

کاش میرفتی مرکز بهداشت با یه ماما مشورت میکردی

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
ببخشید من مجردم زیاد بلد نیستم اگ میخاستم برم بخرم ال دی بخرم یا اچ دی ؟ غقط برای عقب افتادن پری&n ...

ال دی بخررر گلم،۲روز قبل از پری بخور،چون یهو بزنه پری بشی و بخوریش چند روز بعد قطع میشه و دوباره با شدت شروع میشه

نمیدونم چیکار کنم خود دکتر داروخانه ایه همینو گفت گفت ال دی استرس زاست و این چیزا 

حالا با ۱بار استفاده چی میخواد بشه،حالا نیست تو زندگیامونم استرس نیست اصلا؟

ال دی بخررر گلم،۲روز قبل از پری بخور،چون یهو بزنه پری بشی و بخوریش چند روز بعد قطع میشه و دوبا ...

عزیزم همی قرصه  مارولین نمیدونی چ  جوریه ؟؟

الان روز پنجم پریودمه نمیشه از همین الان بخورم ؟

عزیزم همی قرصه  مارولین نمیدونی چ  جوریه ؟؟ الان روز پنجم پریودمه نمیشه از همین الان بخور ...

دیگه ذوز،پنجمه نخور دیگه،۲روز دیگه تموم میشه،اگر بخوری فردا قطع میشه،قرصو ول کنی دوباره از اول شروع میشه