2789
عنوان

بنظرتون من گستاخی کردم حقیقت بگین

79 بازدید | 15 پست

خواهرم باردار بود سر دل گندگی شوهرش بد موقع رسید بیمارستان بچش از دست داد شد داغ دل ما چون ب شوهرش چن روز میگفته بیا بریم دکتر علامت خطر میداده شوهره میگفته هیچیت نی خلاصه روزی ک ختم بارداری دادن طایفه شوهرشم بودن برای سقط مامانم عصبی بود ازشون منم همینجور گریه میکردم میگفتم چرت نبرنش دکتر خواهرم الان هم درد بکشه هم بچشو از دس بده! یهو خواهر شوهرش باعصبانیت بهم توپید چقد میگی خواست خداس همه سقط میکنن! منم خفه شدم از اونروز هروقت مادرشوهر خواهر شوهرش منومبینن باد تو گلوشون میندازن مث قبل نیستن عصبی نگام می کنم راستی من خواهر بزرگم ۳تابچه دارم ینی من نباید چیزی میگفتم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

غصه داشتی چیزی گفتی

بیخیال، پی شو نگیر

خواست خدا بالاتره، اما کوتاهی شوهر خواهرت هم موثره

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

غصه داشتی چیزی گفتیبیخیال، پی شو نگیرخواست خدا بالاتره، اما کوتاهی شوهر خواهرت هم موثره

امیدوارم خدا دوقلو س یه بده بهش اینم بگم وقتی شنیدن بارداره زیاد خوشحال نشدن

وای تازه خیلی ریلکس برخورد کردی

میدونی چقدر خواهرت داغون شده؟ اونم سر سهل انگاری

خب بگو مردک وقتی از الان نمیتونی مسئولیت قبول کنی و مراقبت کنی بیخود میکنی بچه دار میشی

وای تازه خیلی ریلکس برخورد کردی میدونی چقدر خواهرت داغون شده؟ اونم سر سهل انگاری خب بگو مردک وقتی از ...

خواهرم خیلییی مظلومه کاش خبر میداد خودم پول جور میکزدم میبرمش یا مادرم هیچی نگفته ک دلخور نشیم