2789

توروخدا میشه تا اخرش بخونید🥲

شوهرم مرد خوبیه و خیلییییی خوبه که تونسته منو تحمل کنه

من بشدت حساسم سریع قهر میکنم

دارم بی طرف صحبت میکنم..اما چندتا مشکل بزرگ داره

یکی اینکه تا اعصابشو خورد کردم سریع به باباش میگه

باباش کار خاصی نمیکنه هااا اصلا انگار به پشمش میگیره همه ی حرفای پسرش و اصلا به زنش هم چیزی نمیگه..اینو مطمئنم.. منتها من دوست ندارم پدرشوهرم همه چیو بدونه

دومی اینکه اصلااااا انعطاف پذیر نیست..به غیر باباش حرف هیچکیو نمیخونه

مثلا بهش میگم برا خرید خونه ماشینتو نفروش حیفه بعد نمیتونی بخری ..میگه نه میفروشم. ینی اینکه نظر منو قبول نمیکنه

سومی اینکه جدیدا تاخودش میلش بکشه میاد پیشم حتی اگه من تو شرایط روحی بدی باشم به زبون بی زبونی بگم پاشو بیاد حتی واضحم بگم نمیاد

چهارمی هم اینکه حرفای منو برای تغییرش(فقط عمل بینی) قبل عقد قبول کرد الان که بهش میگم بیا بریم برا عروسی خوشکلتر بشی میگه نع نمیام هرموقع بخوام خودم میرم هی تکرار نکن

نمیدونم چیکار کنم.. واقعا تواین لحظه پشیمونم از ازدواجم.. شخصیتی که قبل عقد داشت الان توش خیلییی کمرنگ شده

البته ناگفته نماند که منم اذیتش میکنم

●آقایون سایت درخواست ندید●🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب اخلاقاش شاید بد باشه ولی اکه تلاش کنی میتونی عوضش کنی

اخلاقش بد نیست مشکل اساسی که داره لجباز بودنشه

●آقایون سایت درخواست ندید●🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

اخلاقش بد نیست مشکل اساسی که داره لجباز بودنشه

لجبازی نیست اینا که گفتی ،اعتماد بنفس ضعیفی داره

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

هیچی عزیزم تحمل کن زندگی زن وشوهری و مشترک بودن همینه البته مامان بابای منم همینن خودم مجردم نمیتونم ...

اهان مچکرم گل❤️

وقتی زود میره به باباش میگه یعنی نمیدونه کار درست چیه ، یا دنبال تایید کرفتنه از باباش

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

لجبازی نیست اینا که گفتی ،اعتماد بنفس ضعیفی داره

ینی چجوریه؟

من خودمم به این موضوع پی بردم ولی قبول نداره خودش

وقتی زود میره به باباش میگه یعنی نمیدونه کار درست چیه ، یا دنبال تایید کرفتنه از باباش

اخه تنها واکنش باباش اینکه حالا ایندفه باخانومت حرف میزنم

فقط همینو میگه بهش

وقتی هم منو میبینه به جا اینکه طرف پسرش باشه به من میگه چرا یه ذره سیاست نداری و مثلا به جا فلان حرفش اینجوری بگو که بدش نیاد و اینا

ینی چجوریه؟من خودمم به این موضوع پی بردم ولی قبول نداره خودش

ببین من خودم مرد هستم ، گاهی وقتا ادم نمیتونه بعضی چیزارودرست بودنشو تشخیص بده ، رجوع میکنه به کسی که فکر میکنه از خودش بهتر میستجه

اخه تنها واکنش باباش اینکه حالا ایندفه باخانومت حرف میزنمفقط همینو میگه بهشوقتی هم منو میبینه به جا ...

پدرش داره کار درستی میکنه که حل مسئله رو بخودتون محول میکنه ،میخاد اخرش دوتایی به نتیجه درستی برسید ،داره اونو به سمت توهدایت میکنه که بگه زنت هم میتونه توی این مسئله کمکت کنه