2789
عنوان

گاهی وقتا مثل الان پشیمونم از ازدواجم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 39 پست
ببین من خودم مرد هستم ، گاهی وقتا ادم نمیتونه بعضی چیزارودرست بودنشو تشخیص بده ، رجوع میکنه به کسی ...

اهان

ارره میدونم

میگم منم پی بردم که اعتماد به نفسش ضعیفه

بااینکه خیلی تو فامیل طرفدار داره و ادم مهربون و دست به خیر هست..

ولی تو جمع اصلا حرف نمیزنه چون دیدم چندباری که یه حرفی زده سریع پسر عموش یا خواهرش زدن تو ذوقش

بنظرتون چجوری بهش اعتماد بنفس بدم خودش

قبول نداره که اعتماد بنفسش ضعیفه

●آقایون سایت درخواست ندید●🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

بهتره از زوج درمان کمک بگیری همه مشکلاتی دارن . به مرور میشه کمتر و کمتر کرد

زوج درمان و میشه خودم تنها برم؟

●آقایون سایت درخواست ندید●🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پدرش داره کار درستی میکنه که حل مسئله رو بخودتون محول میکنه ،میخاد اخرش دوتایی به نتیجه درستی برسید ...

نه اون مسئله رو به خودمون محول نمیکنه

فقط پسرشو میپیچونه بااین حرف که با خانومت و خونوادش حرف میزنم

همین

تهش یا حرف نمیزنه یااگه زد میگه سیاست داشته باش و اینجوری کن و اونجوری کن و لجبازی نکن و اینا

اهانارره میدونم میگم منم پی بردم که اعتماد به نفسش ضعیفهبااینکه خیلی تو فامیل طرفدار داره و ادم مهرب ...

تا میتونی هر کار درستی میکنه بزرگش کن ،پر رنگ جلوه بده ، جلوی همه کارای خوبشو به روش بیار بزار ازت باز خورد خوب بگیره ، فک کنه که کاراش دیده میشه و بدرد بخوره

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

خیلی خوبه خودت میدونی که شوهرت خیلی مرد خوبیه که تحملت میکنه چون تو خودت گفتی حساسی و زود قهر میکنی ولی چندتا مشکل اساسی داره اول اینکه هر وقت از دست تو عصبانی میشه میره پیش باباش بهش میگه باباشم کاری نمیکنه فقط گوش میده ولی تو دوست نداری پدرشوهرت از همه چی با خبر باشه بهتره یه وقت آروم بهش بگی بیا مشکلاتمون رو اول خودمون حل کنیم بعد اگه نشد بریم پیش مشاور نه اینکه بری به پدرت بگی دوم اینکه اصلا انعطاف نداره فقط حرف باباشو گوش میده مثلا بهش میگی ماشینتو نفروش میگه نه میفروشم نظر تو براش مهم نیست سومی اینکه وقتی حوصله نداری یا حالت بده بازم اون میاد سراغت و حتی اگه بگی نه توجه نمیکنه باید صریح باهاش حرف بزنی و بگی وقتی میگم نه یعنی واقعا نه به حریم من احترام بذار چهارمی اینکه قبل عقد قبول کرده بود عمل بینی کنه ولی الان میگه نه هر وقت خودم خواستم میریم تو هم تکرار نکن به جاش ازش بپرس ببینم چه ترسی داری شاید دلیل منطقی داره خودت گفتی که اذیتش میکنی و زود قهر میکنی این قهرها انرژی شوهرت رو گرفته سعی کن به جای قهر کردن بنشینی و بگی من از این موضوع ناراحت شدم و به این شکل حرفت رو بزن برای هر کدوم از این مشکلات یه جلسه جدا باهاش حرف بزن نه اینکه همه رو یکدفعه بگی اگه بعد از یکی دو ماه تلاش نتیجه نگرفتید حتما برید پیش مشاور خانواده پشیمونیت رو درک میکنم ولی اگه کمی روی رفتار خودت کار کنی و با احترام باهاش حرف بزنی هنوز میشه درستش کرد

آقا هستم

تا میتونی هر کار درستی میکنه بزرگش کن ،پر رنگ جلوه بده ، جلوی همه کارای خوبشو به روش بیار بزار ازت ب ...

مچکرم از نظرتون حتما استفادش میکنم

نه اون مسئله رو به خودمون محول نمیکنهفقط پسرشو میپیچونه بااین حرف که با خانومت و خونوادش حرف میزنمهم ...

خب یعنی پدرش هم یجورایی روی پسرشو زمین نمیندازه یا ضعف پسرشو نیدونه نمیخاد به روووش بیاره ، که بتومیگه با سیلست زنونه حل کن ، باهاش نجنگ

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

خیلی خوبه خودت میدونی که شوهرت خیلی مرد خوبیه که تحملت میکنه چون تو خودت گفتی حساسی و زود قهر میکنی ...

بهش گفتم که به بابات چیزی نگو

میگه نمیتونم باید خودمو خالی کنم وگرنه از دست تو دق میکنم

هوم شاید نظرم واقعا براش مهم نیست🥲

نه برا سومی گفتم وقتی اون بخواد خودش میاد اگه حوصله هم نداشته باشم انقدم سربه سرم میذاره تا حال و هوام عوض بشه

ولی هرموقع از لحاظ روحی حالم بد باشه خیلی وقتا شده که نمیاد پیشم..من یه ادم هستم با خلا عاطفی فراوون و شاید افسرده که زود زود دلم از غصه پر میشه اون موقع دلم میخواد شوهرم کنارم باشه...

برا چهارمی ترسشو پرسیدم گفت من از دوران نقاهت و دردسراش میترسم

بااینکه من مامانمو فرستادم رفت که شوهرم ببینه که اصلا چیز خاصی نیست ولی میگه نه حوصله ی مراقبت و حساسیت ندارم

من همیشه بااحترام باهاش برخورد کردم ولی واقعا اکثر مواقع رنجوندمش چون واقعا دست خودم نیست سریع عصبی میشم و هر شکایتی تو ذهنم بود رو باید بریزم بیرون تا اروم بگیرم

بعدش سریع اروم میگیرمااا ولی چه فایده وقتی حرفامو زدم🥲

خب یعنی پدرش هم یجورایی روی پسرشو زمین نمیندازه یا ضعف پسرشو نیدونه نمیخاد به روووش بیاره ، که بتومی ...

ارررره

ولی هرچی منم از این ور بهش میگم پسرت فلان رفتار بد و کرد که منم درمقابل فلان کارو کاردم یا مثلا این اخلاقش بده و اینا

میگه بهش میگما اما نمیگه

دوره های همسرداری خانم کشوری رو شرکت کن. فقط اینجوری میتونی زندگیت رو نگه داری.

کانالش توی ایتا هست. خودمم کلی از دوره عاش رو شرکت کردم، مثل شخصیت شناسی؛ دلبری کلامی؛ سیاست زنانه

کمک عموتون رسید.(میناب_صد و شصت و هشت فرشته) .هرگز وطن فروشیتون رو فراموش نمی کنیم...... رهبرم داغت هنوزم باورم نمیشه؛ ایراندوست ترین آقا💔🇮🇷