2789
عنوان

بی حسی لیزر

1 بازدید | 8 پست

جلسه اولمه

هیچی بهم نگفت فقط گفت ابرسان بزن

بنظرتون بی حسی بزنم؟از یه رفم بیحسی ندارم حوصله هم ندارم بزنم و بشورم و فلان

اگه دردش زیاده بگید یه فکری کنم

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من جلسه چهارم ولی نزدم هنوز

دستگاهت چیه؟خیلی درد داره؟

موهات دیگه. درنمیاد؟یا چند درصدش رفته

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
آبرسان نزن ، از داروخونه زایلاپی بخر و به محل مورد نظر بمال و روش نایلون فریزر بکش ، من خودم نمیشستم ...

میگن لک میشه اخه از این میترسم یا پوستم تیره شه

دستگاهت چیه؟خیلی درد داره؟موهات دیگه. درنمیاد؟یا چند درصدش رفته

رولی استفاده میکنم

موهام بور و نازکه هرجایی قبول نمیکنه

برای من زیربغل ک کامل رفت. دست و پام هم نرم شده هم خیلی کمتر دراومد .

ببین اپراتور همش باهام حرف میزنه باعث میشه چیزی متوجه نشم

رولی استفاده میکنمموهام بور و نازکه هرجایی قبول نمیکنه برای من زیربغل ک کامل رفت. دست و پام هم نرم ...

چقد خوب ،من بنظرت بازو و شکمم برم؟ موهاش کرکیه

زیاد میشه یعنی؟