2789
عنوان

چرا از نماز شب حاجت نمیگیرم

1 بازدید | 10 پست

من هر چی میخونم واسه ۳تا حاجت مهم زندگیم

ولی هیچ کدوم اجابت نمیشه حاجت های فضایی و دور ی هم نیستن

چرا خدا منونمیبینه خسته شدم

مردای مادرقهوه درخواست ندید زبون ادمیزاد حالیتون نمیشه خرابا؟ همه مثه خارمادرتون نیستن

چون همش داری به این فکر میکنی که چرا نمیرسم بهش

اکانت واگذاری [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شاید صلاحت نیست. ببین آخر نمازت سجده کن قشنگ فکر کن تو بغل خدایی و بعد باهاش صحبت کن از ته دلت

مگ میشه همش به صلاحم نباشه

یکیش سلامتیمه چطور سلامتی ب صلاحم نیس

مردای مادرقهوه درخواست ندید زبون ادمیزاد حالیتون نمیشه خرابا؟ همه مثه خارمادرتون نیستن

چون همش داری به این فکر میکنی که چرا نمیرسم بهش

ب چی فک کنم وقتی یه کورسوی نورم بهم نشون نمیده

بریده ام ابجی

شاید صلاحت نیست. ببین آخر نمازت سجده کن قشنگ فکر کن تو بغل خدایی و بعد باهاش صحبت کن از ته دلت

صحبت کردم گریه کردم التماس کردم

هم تو قنوط هم تو سجده بعد از نماز ولی خدا انگار محلم نمیذاره

ب چی فک کنم وقتی یه کورسوی نورم بهم نشون نمیدهبریده ام ابجی

یه شب فقط برای حرف زدن با خدا بخون

فقط برای خودش بخون

خدا ببینه اون علاقه رسیدن به خواسته باعث شده به خدا هم علاقت دو چندان بشه ، حاجتت رو میده

و اینکه متوسل شو به امام ها و شهدا

انشالله به حق ۶ ماهه اباعبدلله به حاجتت میرسی

برای منم دعا کن🥲

اکانت واگذاری [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

یه شب فقط برای حرف زدن با خدا بخونفقط برای خودش بخونخدا ببینه اون علاقه رسیدن به خواسته باعث شده به ...

محتاجیم به دعا

چشم ممنون

امضامو بخون

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی