2789
عنوان

کسی نیست راهنماییم کنه

1 بازدید | 12 پست

از یه کانال لباس سفارش دادم پول واریز کردم لباس نداد با چهار تا اکانت بازبون نرم باهاش حرف زدم گفتم تا شب واریز کن وگرنه قانونی اقدام میکنم باز جواب نداد

جواب نداد آخرش گفتم قانونی اقدام میکنم

بعدش گفتم متاسفم برات جای اینکه زحمت بکشی دزدی میکنی از مردم

صدقه هم جمع کن

اونم گفت میخواستم پولو بزنم تهدید کردی بعد بلاک کردده؟

یعنی ممکنه بخاطر حرفام همه چیز به علیهم بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاملا ب این بستگی داره که شما چیا گفتی

ولی اگه از فیش واریزی شات داری و مدرک داری فکر نکنم جرئت داشته باشه شکایت کنه

ولی قانون ما اینطوریه که قاضی میگه هر مشکلی بود میومدی پیگیری قانونی میکرد و حق وارد عمل شدن خودتو نداری

مثلا اگه تو ایران دزد بیاد خونت بچت و شوهرتم بکشه و تو اونو بزنی و بتونه این موضوعو ثابت کنه میتونه ازت شکایت کنه

اگه تو فحش هات حرفای بدی زدی اره میتونه ادعای حیثیت کنه و تقریبا بابت هر فحش ۲ میلیون ب بالا جریمه دارین

کاملا ب این بستگی داره که شما چیا گفتیولی اگه از فیش واریزی شات داری و مدرک داری فکر نکنم جرئت داشته ...

نه فقط گفتم متاسفم برات بجای کار کردن دزدی میکنی

صدقه هم جمع کن

من میخوام فردا برم ازش شکایت کنن فقط نگرانیم همین بود

نه عزیزم با خیال راحت برو شکایت کن حقتو بگیر

فقط شکایت بالای ۳-۴ میلیون هزینه داره ها

قیمته اون وسیله ای ک سفارش دادی چقدره؟بنظرت می ارزه؟

نه عزیزم با خیال راحت برو شکایت کن حقتو بگیرفقط شکایت بالای ۳-۴ میلیون هزینه داره هاقیمته اون وسیله ...

یک میلیون

آخه تحقیق کردم فکر نکنم بیشتر از ۲۰۰ باشه

دلم میخواد آدمش کنم حیوون دزدو

یک میلیونآخه تحقیق کردم فکر نکنم بیشتر از ۲۰۰ باشهدلم میخواد آدمش کنم حیوون دزدو

برو پلیس فتا حضوری

و واضح بپرس کلا چقدر هزینه داره ببین چی میگن

ولی تاجایی ک من اطلاع دارم چندین میلیون هزینه داره