2789
عنوان

ترک عادت رو پا خوابیدن

81 بازدید | 8 پست

مامانا پسر من 3 سالشه و هنوز رو پا باید بخوابه تا خوابش بگیره ممکنه نیم ساعت رو پام باشه ممکنه یکساعت تا خوابشم سنگین نشه اگه بزارمش زمین دوباره بیدار میشه امروز فهمیدم باردارم خیلی استرس و دلهره دارم چطوری این عادت رو از سرش بندازم چون قبلا خیلی راه ها رفتم و نشد اصلا حس میکنم دارم افسردگی میگیرم به خاطر این مساله دلم میخواد مستقل بخوابه ولی انگار نه انگار راه حل بهم بدید.

فامیل ما پسرش ۱۲ سال و نیمه هست

امسال کلاس ششم رو تموم کرد

هنوز رو پای مامانش می خوابه 😁😁

میگه نتونستم از سرش بندازم

شما هم تا دیر نشده ، ترکش بده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه تا صبح هم بازی کنه خوابش بگیره مستقیم میاد سمتم میزنه که پاهاتو دراز کن

ولی بچه هارو اینطوری یادشون میدن وابسته نباشن شما نباید تا این سن روپات نگهش میداشتی

دریای نور قلبی پر شور در انتظار ..

پسر من اینجوری بود ولی چند بار باباش بغلش کرد خوابید عادت کرد الان توام بغلش کن بخواب و اینکه باید گریه هاشو تحمل کنی

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

یادمه یه برنامه از شبکه من و تو پخش میشد خانمه روان درمان کودکان بود،یه مورد اینجوری داشت ،میگفت بااااید مجبورش کمی مستقل بشه ،اول با زبون خوش و آروم و حدی براش توضیح بده که دیگه نمیتونه رو پات بخوابه،و یه روش دیگه امتحان کنید ،میتونید از خودش بخواید انتخاب کنه مثلا بین اینکه کنترش دراز بکشید و اینکه براش داستان بگید یا هرچی،اگه مقاومت کرد باید آروم اما جدی و محکم بگی ،دیگه نمیشه رو پام بخوابی و حتی اگه گریه هم کرد و ساعتها هم مقاومت کرد بازم رو حرفت بمون و فقط یه بار دیگه بهش بگو نباید رو پات بخوابه دقگه زیاد تکرارش نکن،این قضیه شاید در عرض یه شب درست بشه شایدم چند روز طول بکشه اما نباید کوتا بیای