2789
عنوان

چجوری میشه مهماندار شد

18 بازدید | 10 پست

نقطه شروعش کجاست برای کسی که قد و وزن خوبی داره مدرکش لیسانس خونشون نزدیک فرودگاهه اما زبانش خوب نیست

مدرک مهمانداری هم هزینه آموزشش خیلی بالاست همه ایرلاین ها هم خودشون آزمون جدا دارند 🤦🏻♀️

زبان قوی کن برو دوره هاش دیگه راه دیگه نیس

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من تو خانوادمون ۳ تا از پسر عمه های بابام مهماندارن و همچنان پدرم

باید برای خانمها قد ۱۶۵ حداقل و وزن ۶۰ باشه

بعضی ایرلاین های خارجی قد و در نظر نمیگیرن و فقط باید دست هنگام بالا بردن بدون قد بلندی و کفش به ۲۱۲ سانت برسه البته برای خانومها mbi مناسب و قابل قبول بین المللی

اصلا ربطی به مدرک تحصیلی ندارع و ولی باید حداقل حتی لیسانس داشته باشی حتی شده لیسانس کشاورزی ...

باید از یک مرکز دوره های مهمانداری مخصوص مدرک بگیری که ۲ سال و بیشتر طول میکشه و هزینه ثبت نامشون به میلیون ها ۷۰۰/۸۰۰ میلیون میرسه ،حتی جلساتی میرسه به ۲۰۰ و خورده ای

ایر لاین ها بستگی دارن.

مثلا ماهان ، ایران ایر ،باید حتما ساکن غرب تهران باشی و کرج و اینا نمیشه ،یا برای زاگرس ایر باید ساکن مشهد باشی

من تو خانوادمون ۳ تا از پسر عمه های بابام مهماندارن و همچنان پدرم باید برای خانمها قد ۱۶۵ حداقل و وز ...

برای ایرلاین ها مدرک زبان مهم نیست فقط باید توی تست های زبانشون سطح مورد نظر و داشته باشی ،

از نظر ظاهری نباید تتو داشته باشی ،تتوی ابرو ،شیدینگ لب و لنز و .....

باید داخل مصاحبه های استخدامی شرکت کنی

باید حتما از یه شرکت مشابه رزومه جمع کنی و وقتی به اصطلاح فراخوان استخدامی میاد ،رزومه یک مورد نظر و به ایمیل اون ایر لاین ارسال کنید

باید توی گزینش محلی بهترین باشی و ... چهره ی دلچسب و اینا هم مهمه کلا ،اضافه وزن و زردی دندان و کامپوزیتی که جلب توجه میکنه نداشته باشی ،مهم تر از همه ،عینکی نباشی و چشمان آستیگمات و ضعیف و اینا نباشه

کلاسی ۷۰۰ و ۸۰۰ میلیون مگه خلبانی هستش🤦🏻♀️

بله هزینه ی دوره هاش هست

البته پیشنهاد من اینه که قبل گذروندن دوره ها چند تا ایرلاین مورد نظر و زیر نظر داشته باش که حداقل اگر این نشد اون یکی

بعضی ایر لاین ها فقط مدرک دوره ی خودشون و قبول میکنن

بله هزینه ی دوره هاش هست البته پیشنهاد من اینه که قبل گذروندن دوره ها چند تا ایرلاین مورد نظر و زیر ...

من شنیده بودم اگه مثلا تو مصاحبه ایرلاین قبول بشی از لحاظ قد و وزن و سلامت و زبان خودشون رایگان کلاس میزارن اگه وسطش ول کنی یا انصراف بدی بایدهزینه قابل توجهی و بدی درسته یا نه کلا رایگان نیست ؟؟؟