2789
عنوان

تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 71 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرت چیزیش میشه؟ نکنه بمیره من تا صبح سکته میکنم

خدانکنه ان شالله بچه طوریش نمیشه... چی بگم، ولی حتما برو دکتر حالا یا امشب یا فردا صبح

خودتو اروم کن بگیر بخواب

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

خیلی خطرناکه نه؟؟؟ الان فقط استرس سقط دارم زبونم لال درد خاص ندارم

خطرناک نیست ولی مراقبت میخواد،نه استرس نداشته باش

شاید باورت نشه من تو بارداری هام همش زمین میخوردم و نمیدونمم چرا!

خداروشکر هیچوقت مشکلی نداشتم،الان ترس و استرس بهت غلبه کرده.خدا کوچولوت رو برات نگه میداره خیالت راحت

راستی صدای قلبشو شنیدی؟

کسی پیشم نیست برم دکتر اخه ماشینم خونه نیست

میگم زنگ بزن اورژانس راهنماییت کنن

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

خطرناک نیست ولی مراقبت میخواد،نه استرس نداشته باششاید باورت نشه من تو بارداری هام همش زمین میخوردم و ...

آره صداشو شنیدم😭 بچم قلبش مثل آدم بزرگا میزد درد قلبش توقلبم

ان شالله طوری نیست فعلا بد به دلت راه نده، فردا میری دکتر صدا قلبشو میشنوی ولی زن نیستی اگر اون عفریته خانومو جرش ندی

عزیزم،نگران نباش

حسم میگم این فسقلی سالمه سالمه😍

بازم اگه نگرانی به اورژانس زنگ بزن کارشناس دارن باهات صحبت میکنه و راهنماییت میکنه

ان شالله طوری نیست فعلا بد به دلت راه نده، فردا میری دکتر صدا قلبشو میشنوی ولی زن نیستی اگر اون عفری ...

به شوهرم چی بگم روم نیست بگم یه پسریاومد دم در برای دخترخالم