2789
عنوان

تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 71 پست
شوهرم نبود بماند کی بود دختر خاله احمقم پیشم بود تنها نباشم زنگ زده بود یکی بیاد دنبالش منم گفتم نره ...

دختر خالت زد ؟ یا پسره؟

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دخترخالم

خاک تو سرش بخاطر یه پسر دست رو خانم باردار بلند کرده. زنگ بزن خالت هرچی دهنت هست بگو دخترشو لو بده

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

دختر خالم من مسولش بودم اگه بلایی سرش میومد چی میگفتن پیش من بود شوهرمم بفهمه فکر بد میکنه

زنگ بزن ننه باباش بگو جمعش کنن عفریته رو

شیافو کلا بیست روزه میزارم به خاطر هماتوم

اوه هماتوم هم داشتی دختر!

اشکال نداره پروژسترون کلا داروی متداول بخصوص در اول بارداری هست

ببین عزیزم به اورژانس زنگ بزن تا صرفا راهنماییت کنن،نگران نباش،بسپر بخدا

و سوره حجرات رو بخون که از سقط و زایمان زودرس جلوگیری میکنه مثل معجزه! کلا ۱۷ تا آیه هست

ازشوهرم میترسم واقعا یه چیزی بهم ببنده

وا تو که کار بدی نکردی، ربطی به تو نداره

شوهرت شکاک و بد دله؟؟

به خالت بگی کی میخواد به گوش شوهرت برسونه؟؟ به خالت بگو شوهرم بفهمه آشوب میکنه، اگه بچم چیزیش بشه شکایت میکنم، بترسونشون

مردم بلانسبت سگ تربیت میکنن

زورش خیلی زیاده

رابطت کامل باهاش قطع کن، زنگ بزن اورژانس راهنماییت کنن

وا تو که کار بدی نکردی، ربطی به تو ندارهشوهرت شکاک و بد دله؟؟به خالت بگی کی میخواد به گوش شوهرت برسو ...

نمیدونم بخدا فقط فکر میکنم بچم چیزیش نشه حرف شوهرم هم مهم نیست من کاری نکردم فقط جلوی یه اتفاق بدو خواستم بگیرم

اوه هماتوم هم داشتی دختر!اشکال نداره پروژسترون کلا داروی متداول بخصوص در اول بارداری هستببین عزیزم ب ...

خیلی خطرناکه نه؟؟؟ الان فقط استرس سقط دارم زبونم لال درد خاص ندارم

نمیدونم بخدا فقط فکر میکنم بچم چیزیش نشه حرف شوهرم هم مهم نیست من کاری نکردم فقط جلوی یه اتفاق بدو خ ...

پس بذار خالت و مامانت بفهمن چ بلایی سرت اورده، اگر بچت چیزیش بشه باید ابروش تو فامیل بره عفریته

خیلی خطرناکه نه؟؟؟ الان فقط استرس سقط دارم زبونم لال درد خاص ندارم

قلب بچت تشکیل شده بود؟ منکه میگم زنگ بزن اورژانس یکی بیاد قلب بچتو چک کنه، نمیخوام نگرانت کنم بچه زیر سه ماه زود قلبش از کار میفته، خیلی باید مراقب باشی. یا زنگ بزن اورژانس کمک بگیر یا خودت برو اورژانس بگو قلب بچت چک کنن