2789

خودتو خالی کن شاید از دردات کم شد و اگه تجربه ی بدی دارید بگید که درس عبرتی بشه برای بقیه که سراغ اون کار نرن

عه چرا چیزی یادم نمیاد🫠

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

چون یسری عقده ای اینجان که بعدا درد ودل هاتو به روت میارن ترجیح میدم چیزی نگم

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعضی وقتا هم اون همه درد و نمیشه تو حرف بیان کرد🫠

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم🫥 لطفا آقایون خاله زنک و بیکار و علاف سایت بهم درخواست ندن🎀💅🏻 از پسرا متنفرم

چون یسری عقده ای اینجان که بعدا درد ودل هاتو به روت میارن ترجیح میدم چیزی نگم

نه بگو خالی شو مطمئن باش اونارو خدا خودش جوابشون رو میده تو بگو و اگه تجربه ای داری به بقیه هم کمک کردی🥲

دو بار به فاصله چند سال برام پیش اومده که چند نفر آبروم ببرن و بدترین حرف ها رو بهم بزنن و تو همچین موقعیتی کسی نبود ازم حمایت کنه و خیلی زیاد حالم بد شد

سر دومین بار مشکل قلبی هم پیدا کردم

جالبه آدم های کاملا غریبه بودن و کاری بهشون نداشتم

براشون بدترین چیزها رو آرزو میکنم

امیدوارم اونقدر محتاج بشن که حتی نتونن یه لیوان آب بدون کمک بخورن

دو بار به فاصله چند سال برام پیش اومده که چند نفر آبروم ببرن و بدترین حرف ها رو بهم بزنن و تو همچین ...

منم همچین شرایطی رو درک کردم واقعا سخته گاهی وقتا انقدر ناراحتیکه از شدت درد حس میکنی دندونات دارن تو دهنت پودر میشن منم میخوام خدا خودش عوصشون رو بده 🥲

بدترینیشون دیدن اولین چت های عاشقانه و جنسی شوهرم بود خونه ی عمم اونشب تا صبح خواب به چشمام نیومد بدترین شب عمرم بود هیچوقت ازیادم نمیره باورم نمیشد شوک شدم خدایا چطور تاوان نمیده

این صبر ک من میکنم افشردن جان است .

بدترینیشون دیدن اولین چت های عاشقانه و جنسی شوهرم بود خونه ی عمم اونشب تا صبح خواب به چشمام نیومد بد ...

خدا به دلت صبر بده یه مرد چقدر بیشعور میتونه باشه که کنارش زنش بخوابه چشمش پشت یه زن دیگه باشه😔

دپست واقعی وجود نداره تنها دوستت فقط خانواده ات هس من یه دوست مثلا صمیمی داشتم که فقط از من سو استفاده میکرد من چون تنها بودم نادیده میگرفتم من از زندگی خودم از مامانم میگذشتم میرفتم پیشش شب تا صبح خونه اشون بودم خوشی هاش مال خودش بود ناراحتی هاش مال من بود میخواست ازدواج کنه با دوست پسرش تو مطب دکتر کار میکرد من یروز رفتم پیشش دکتر بهم گفت دوستت میخواد ازدواج کنه تو ازدواج نميکنی من گفتم فعلا نه بعد یدفعه دوستم گفت گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف وای چقدر من اثن لحظه ناراحت شدم ولی باز باهاش دوست بودم بعد از یه مدت بهم گفت شوهرم اون چیزی نیست که فکرشو میکردم با یه پسر دوست شد بعد از کثافت کاریش برای من تعریف میکرد دیگه همه وقتش پر شده بود منم دیگه نتونستم تحمل کنم هر چی تو دلم بود بهش گفتم باهاش کات کردم ولی اون در عوضش گفت میخواستی نیایی واگذارش بخدا من که هیچ وقت نمیبخشمش

خدا به دلت صبر بده یه مرد چقدر بیشعور میتونه باشه که کنارش زنش بخوابه چشمش پشت یه زن دیگه باشه😔

کاش میشد همشون بگم ولی حوصله ندارم تایپ کنم از طرفی یاداوریش بدجور بهمم میریزه حالا اگه یکم خوبیایی هم داشت باز بهتر بود اما بدمطلق

این صبر ک من میکنم افشردن جان است .

کاش میشد همشون بگم ولی حوصله ندارم تایپ کنم از طرفی یاداوریش بدجور بهمم میریزه حالا اگه یکم خوبیایی ...

واقعا متاسفم با اینکه مجردم ولی از همه مردا زده شدم فکر میکنم کسین که غیر شهوت ون به چیز دیگه فکر نمیکنن

بازم خوبه زود شناختیش بچه داری؟