ماریا_کوری مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 815 عنوان درصد فیزیک بچه های تجربی 44 بازدید | 12 پست تازه داشتم کارنامه میدیدم بیشترشون فیزیک. 60 70 80 زدن زمان ما اینجوری نبود درصدا پایینتر بود سوالا روتین میاد؟ من خودم انتخاب میکنم چه سبکی تاپیکی داشته باشم و به شمایی که خوشت نمیاد ربطی نداره اگرم دوست داری حرفامو بشنوی دمت گرم دیروز | 23:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاپلی_پروانه عضویت: 1404/01/27 تعداد پست: 2461 فیزیک آسون ترین درس توی چند سال اخیر بوده ولی این درصد ها که شما میگید عموما برای بچه های زیر ۱۰۰۰ هست 🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.
ماهـنقره عضویت: 1404/11/10 تعداد پست: 526 کلا دفترچه دوم باید زمان بندیت و حل تستت رو خیلی بالا ببری بچه ها بیشتر وقت میذارن روش
ماریا_کوری مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 815 فیزیک آسون ترین درس توی چند سال اخیر بوده ولی این درصد ها که شما میگید عموما برای بچه های زیر ۱۰۰۰ ه ... اره عزیزم ولی درکل انگار به راحتی 40 50 رو میزنن من خودم انتخاب میکنم چه سبکی تاپیکی داشته باشم و به شمایی که خوشت نمیاد ربطی نداره اگرم دوست داری حرفامو بشنوی دمت گرم
استرابرییی عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 2632 بین ۴ درس اختصاصی سوالای فیزیک خیلی بهتر و قابل زدنهولی دقت میخوادمن با بی دقتی ۶۰ ۷۰ رو کردم ۴۴ درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕
ماریا_کوری مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 815 بین ۴ درس اختصاصی سوالای فیزیک خیلی بهتر و قابل زدنهولی دقت میخوادمن با بی دقتی ۶۰ ۷۰ رو کردم ۴۴ چی قبول شدی؟ من خودم انتخاب میکنم چه سبکی تاپیکی داشته باشم و به شمایی که خوشت نمیاد ربطی نداره اگرم دوست داری حرفامو بشنوی دمت گرم
استرابرییی عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 2632 چی قبول شدی؟ پزشکیزیر ۵۰۰ شدم درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕
ماریا_کوری مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 815 پزشکیزیر ۵۰۰ شدم ای جان افرین چقدر عالی شدی نمرات و تراز معدلت رو میگی؟ من خودم انتخاب میکنم چه سبکی تاپیکی داشته باشم و به شمایی که خوشت نمیاد ربطی نداره اگرم دوست داری حرفامو بشنوی دمت گرم
استرابرییی عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 2632 ای جان افرین چقدر عالی شدی نمرات و تراز معدلت رو میگی؟ قربونتیادم نیست بزار نگاه کنم میگم درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕
استرابرییی عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 2632 ای جان افرین چقدر عالی شدی نمرات و تراز معدلت رو میگی؟ شیمی زبان عربی ریاضی ۲۰زیست فیزیک ۱۹.۷۵دینی فارسی هویت ۱۹.۵سلامت ۱۷تراز ۱۰۶۸۰ درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕
ماریا_کوری مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 815 شیمی زبان عربی ریاضی ۲۰زیست فیزیک ۱۹.۷۵دینی فارسی هویت ۱۹.۵سلامت ۱۷تراز ۱۰۶۸۰ فدات مرسی که گفتی افرین بهت خانم دکتر من خودم انتخاب میکنم چه سبکی تاپیکی داشته باشم و به شمایی که خوشت نمیاد ربطی نداره اگرم دوست داری حرفامو بشنوی دمت گرم
مورگانا_ عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 2510 اره فیزیک روتین ترینه دانشجوی پزشکی، فراری از بیوشیمی، عاشق کتاب، پیشیای پشمالو و قهوهی داغ☕
استرابرییی عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 2632 فدات مرسی که گفتی افرین بهت خانم دکتر خواهش میکنم🩷 درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕