2789
عنوان

سالادی با این مشخصات بلدید❓️👀

1 بازدید | 99 پست

سالادی که توش تخم آفتابگردون باشه و کلم بروکلی و هویچ

مواد دیگه شو نمیدونم ولی این سه تا رو میدونم توش داره

میشناسید؟

اگه قرار باشه صد بار دیگه هم دنیا بیام و زندگی کنم با تمام وجودم تک تک سلولام دلم میخواد تو یار و رفیقم باشی،من میخوام همه ی زندگیمو با تو باشم...وقتی تو میخندی من جون دوباره میگیرم...

آره بابا خیلی معروفع سالاد مخصوص opium

😂😂😂😂ممنونممم

من نخوردم خودم یکی خورده خودشم فقط یادشه این سه تا توش بود

میخوام بدونم چی بود براش درست کنم

اگه قرار باشه صد بار دیگه هم دنیا بیام و زندگی کنم با تمام وجودم تک تک سلولام دلم میخواد تو یار و رفیقم باشی،من میخوام همه ی زندگیمو با تو باشم...وقتی تو میخندی من جون دوباره میگیرم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂 ببین الان برات میزنم توی جمنای میام بهت میکم

مرسی مرسی عزیز دلم😂❤️

حالا هویجشو زیاد مطمئن نبود ولی بروکلی و آفتابگردون رو مطمئنه😂

😂😂😂😂ممنونممم من نخوردم خودم یکی خورده خودشم فقط یادشه این سه تا توش بود میخوام بدونم چی بود براش ...

😂😂 ببین الان برات میزنم توی جمنای میام بهت میکم

یه صلوات برای امام زمانمون میفرستین؟❤️❤️

چت جی پی تی اینارو گفت سیسی😭😂

اگر فقط مطمئنی که بروکلی هویج تخم آفتابگردان داشته، اسمهایی که ممکنه روش گذاشته باشن ایناست:

🥦 سالاد بروکلی

🥦🥕 سالاد بروکلی و هویج

🌻 سالاد بروکلی با تخم آفتابگردان

🥗 بروکلی اسلاو (Broccoli Slaw)

🥗 سالاد کلم و بروکلی

🥗 سالاد سبزیجات با تخم آفتابگردان

🥗 سالاد کرانچی بروکلی (به خاطر تخم آفتابگردان و بافت تردش)

بین اینها، «بروکلی اسلاو» و «سالاد بروکلی با تخم آفتابگردان» از همه محتملترن. اگر این سالاد رو توی رستوران یا کافه دیدی، ممکنه اسم اختصاصی خودشون رو هم روش گذاشته باشن. 😄

اگه یادت بیاد رنگ سسش چی بود یا مواد دیگهای مثل ذرت، کشمش، کلم بنفش یا مرغ داشت، احتمالاً میتونیم اسم دقیقترش رو پیدا کنیم.

اکانت واگذاری [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

کلم بروکلی انار ذرت تخم آفتاب گردان پیاز قرمزهویج نمک فلفلماست و سس مایونز

اعععع

ممنونممم

نمیدونی اسمش چیه؟

اععععممنونممم نمیدونی اسمش چیه؟

سالاد کلم بروکلی

بادام هم میتونید استفاده کنید

پروف خودمم 💖کاربر قدیمی هستم (خانومای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن ❤️💅🏻 درخواست دوستی قبول نمیکنم

چت جی پی تی اینارو گفت سیسی😭😂اگر فقط مطمئنی که بروکلی هویج تخم آفتابگردان داشته، اسمهایی که مم ...

سلاااام عشق دلمممم

خوش اومدییییی🥹

من خودم نخوردم نمیدونم😂

مرسی ازت یکی یه دونه🥹❤️

سالاد کلم بروکلی بادام هم میتونید استفاده کنید

بوس بهت دختر قشنگ❤️

فهیمدممممم

بله، کاملاً! این ترکیب یکی از محبوبترین، تردترین و خوشمزهترین سالادهای فصله که معمولاً به اسم **«سالاد بروکلی و تخم آفتابگردان»** یا **«سالاد کرانچی بروکلی»** شناخته میشه.

بیس اصلی این سالاد دقیقاً همین سه مادهای هست که گفتید. برای اینکه سالادتون کاملاً شبیه اون نسخههای حرفهای و خوشمزه بشه، مواد تکمیلی و سس مخصوصش رو براتون مینویسم:

### مواد لازم برای تکمیل سالاد:

* **کلم بروکلی:** (فقط گلهای کوچک آن، به صورت خام یا بلانچ شده)

* **هویج:** (رنده شده یا خلالی نازک)

* **تخم آفتابگردان:** (ترجیحاً کمی تفتداده شده و بوداده تا تردتر بشه)

* **پیاز قرمز:** (نگینی ریز خرد شده - طعم فوقالعادهای بهش میده)

* **کشمش پلویی یا کرنبری خشک:** (اختیاری، برای ایجاد یک بالانس طعم ملس و شیرین)

---

### چاشنی و سس جادویی سالاد:

اصل جذابیت این سالاد به سس کرمی و غلیظ اونه. این ترکیب رو با هم مخلوط کنید:

* **سس مایونز** (یا ترکیب مساوی مایونز و ماست یونانی برای کالری کمتر)

* **سرکه سیب** (یا آبلیموی تازه برای ایجاد حس ترشی ملایم)

* **عسل یا شکر** (خیلی کم، در حد یک قاشق چایخوری برای متعادل کردن ترشی سرکه)

* **نمک و فلفل سیاه**

---

### دو نکته برای خوشمزهتر شدن:

1. **تفت دادن مغزها:** تخم آفتابگردان رو قبل از اضافه کردن، بدون روغن یک دقیقه توی تابه تفت بدید تا بوی خامیاش گرفته بشه و زیر دندان بیشتر باز بشه.

2. **استراحت در یخچال:** این سالاد برخلاف سالاد کاهو، هر چقدر بیشتر توی یخچال بمونه و سس به خورد بروکلیها بره، خوشمزهتر و نرمتر میشه. پیشنهاد میکنم حداقل یک ساعت قبل از سرو آمادهش کنید.

یه صلوات برای امام زمانمون میفرستین؟❤️❤️
سلاااام عشق دلممممخوش اومدییییی🥹من خودم نخوردم نمیدونم😂مرسی ازت یکی یه دونه🥹❤️

دوبارهههه سلام یادم رفت🥲😂

مرسیییی قشنگم ، حالم خوب نبود اما با دیدن تاپیکت انرژی مثبتتو دریافتم 😍🥰

قربونت بشم

اکانت واگذاری [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

فهیمدمممممبله، کاملاً! این ترکیب یکی از محبوبترین، تردترین و خوشمزهترین سالادهای فصله که معمولاً به ...

ای خدااااا

مرسی ازت دورت بگردممممم

زحمتت شد کلی

ممنونم ازت🥹❤️