2789
عنوان

سالادی با این مشخصات بلدید❓️👀

228 بازدید | 103 پست

سالادی که توش تخم آفتابگردون باشه و کلم بروکلی و هویچ

مواد دیگه شو نمیدونم ولی این سه تا رو میدونم توش داره

میشناسید؟

اگه قرار باشه صد بار دیگه هم دنیا بیام و زندگی کنم با تمام وجودم تک تک سلولام دلم میخواد تو یار و رفیقم باشی،من میخوام همه ی زندگیمو با تو باشم...وقتی تو میخندی من جون دوباره میگیرم...

آره بابا خیلی معروفع سالاد مخصوص opium

😂😂😂😂ممنونممم

من نخوردم خودم یکی خورده خودشم فقط یادشه این سه تا توش بود

میخوام بدونم چی بود براش درست کنم

اگه قرار باشه صد بار دیگه هم دنیا بیام و زندگی کنم با تمام وجودم تک تک سلولام دلم میخواد تو یار و رفیقم باشی،من میخوام همه ی زندگیمو با تو باشم...وقتی تو میخندی من جون دوباره میگیرم...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😂😂 ببین الان برات میزنم توی جمنای میام بهت میکم

مرسی مرسی عزیز دلم😂❤️

حالا هویجشو زیاد مطمئن نبود ولی بروکلی و آفتابگردون رو مطمئنه😂

😂😂😂😂ممنونممم من نخوردم خودم یکی خورده خودشم فقط یادشه این سه تا توش بود میخوام بدونم چی بود براش ...

😂😂 ببین الان برات میزنم توی جمنای میام بهت میکم

یه صلوات برای امام زمانمون میفرستین؟❤️❤️

چت جی پی تی اینارو گفت سیسی😭😂

اگر فقط مطمئنی که بروکلی هویج تخم آفتابگردان داشته، اسمهایی که ممکنه روش گذاشته باشن ایناست:

🥦 سالاد بروکلی

🥦🥕 سالاد بروکلی و هویج

🌻 سالاد بروکلی با تخم آفتابگردان

🥗 بروکلی اسلاو (Broccoli Slaw)

🥗 سالاد کلم و بروکلی

🥗 سالاد سبزیجات با تخم آفتابگردان

🥗 سالاد کرانچی بروکلی (به خاطر تخم آفتابگردان و بافت تردش)

بین اینها، «بروکلی اسلاو» و «سالاد بروکلی با تخم آفتابگردان» از همه محتملترن. اگر این سالاد رو توی رستوران یا کافه دیدی، ممکنه اسم اختصاصی خودشون رو هم روش گذاشته باشن. 😄

اگه یادت بیاد رنگ سسش چی بود یا مواد دیگهای مثل ذرت، کشمش، کلم بنفش یا مرغ داشت، احتمالاً میتونیم اسم دقیقترش رو پیدا کنیم.

اکانت واگذاری [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

کلم بروکلی انار ذرت تخم آفتاب گردان پیاز قرمزهویج نمک فلفلماست و سس مایونز

اعععع

ممنونممم

نمیدونی اسمش چیه؟

اععععممنونممم نمیدونی اسمش چیه؟

سالاد کلم بروکلی

بادام هم میتونید استفاده کنید

پروف خودمم 💖کاربر قدیمی هستم (خانومای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن ❤️💅🏻 درخواست دوستی قبول نمیکنم

چت جی پی تی اینارو گفت سیسی😭😂اگر فقط مطمئنی که بروکلی هویج تخم آفتابگردان داشته، اسمهایی که مم ...

سلاااام عشق دلمممم

خوش اومدییییی🥹

من خودم نخوردم نمیدونم😂

مرسی ازت یکی یه دونه🥹❤️

سالاد کلم بروکلی بادام هم میتونید استفاده کنید

بوس بهت دختر قشنگ❤️

فهیمدممممم

بله، کاملاً! این ترکیب یکی از محبوبترین، تردترین و خوشمزهترین سالادهای فصله که معمولاً به اسم **«سالاد بروکلی و تخم آفتابگردان»** یا **«سالاد کرانچی بروکلی»** شناخته میشه.

بیس اصلی این سالاد دقیقاً همین سه مادهای هست که گفتید. برای اینکه سالادتون کاملاً شبیه اون نسخههای حرفهای و خوشمزه بشه، مواد تکمیلی و سس مخصوصش رو براتون مینویسم:

### مواد لازم برای تکمیل سالاد:

* **کلم بروکلی:** (فقط گلهای کوچک آن، به صورت خام یا بلانچ شده)

* **هویج:** (رنده شده یا خلالی نازک)

* **تخم آفتابگردان:** (ترجیحاً کمی تفتداده شده و بوداده تا تردتر بشه)

* **پیاز قرمز:** (نگینی ریز خرد شده - طعم فوقالعادهای بهش میده)

* **کشمش پلویی یا کرنبری خشک:** (اختیاری، برای ایجاد یک بالانس طعم ملس و شیرین)

---

### چاشنی و سس جادویی سالاد:

اصل جذابیت این سالاد به سس کرمی و غلیظ اونه. این ترکیب رو با هم مخلوط کنید:

* **سس مایونز** (یا ترکیب مساوی مایونز و ماست یونانی برای کالری کمتر)

* **سرکه سیب** (یا آبلیموی تازه برای ایجاد حس ترشی ملایم)

* **عسل یا شکر** (خیلی کم، در حد یک قاشق چایخوری برای متعادل کردن ترشی سرکه)

* **نمک و فلفل سیاه**

---

### دو نکته برای خوشمزهتر شدن:

1. **تفت دادن مغزها:** تخم آفتابگردان رو قبل از اضافه کردن، بدون روغن یک دقیقه توی تابه تفت بدید تا بوی خامیاش گرفته بشه و زیر دندان بیشتر باز بشه.

2. **استراحت در یخچال:** این سالاد برخلاف سالاد کاهو، هر چقدر بیشتر توی یخچال بمونه و سس به خورد بروکلیها بره، خوشمزهتر و نرمتر میشه. پیشنهاد میکنم حداقل یک ساعت قبل از سرو آمادهش کنید.

یه صلوات برای امام زمانمون میفرستین؟❤️❤️
سلاااام عشق دلممممخوش اومدییییی🥹من خودم نخوردم نمیدونم😂مرسی ازت یکی یه دونه🥹❤️

دوبارهههه سلام یادم رفت🥲😂

مرسیییی قشنگم ، حالم خوب نبود اما با دیدن تاپیکت انرژی مثبتتو دریافتم 😍🥰

قربونت بشم

اکانت واگذاری [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

فهیمدمممممبله، کاملاً! این ترکیب یکی از محبوبترین، تردترین و خوشمزهترین سالادهای فصله که معمولاً به ...

ای خدااااا

مرسی ازت دورت بگردممممم

زحمتت شد کلی

ممنونم ازت🥹❤️