2789

❤اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِ اللهِ وَعَلَی الْاَرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ ، عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین❤

حس میکنم آخرای عمرمه ..

یادم نمیره که هیچوقت منو نطلبید برم پابوسش🥲💔

اکانت واگذاری [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِ اللهِ وَعَلَی الْاَرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ ، عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین💚💚💚

#جانفدای_ایران🇮🇷💚

حس میکنم آخرای عمرمه ..یادم نمیره که هیچوقت منو نطلبید برم پابوسش🥲💔

میفهمم چی میگی،منم وقتی میگم دلم تنگِ کربلاست،میگن همین که دل تنگی ثوابِ زیارت رو بردی،ولی من دل که نه جونم تنگشِ،ثواب که کارم نمیاد😥

الان زیرِ آسمون خدام برات دعا میکنم به همین زودیا بری ببینی بهشتِ رویِ زمین رو🤲🏽💚

میفهمم چی میگی،منم وقتی میگم دلم تنگِ کربلاست،میگن همین که دل تنگی ثوابِ زیارت رو بردی،ولی من دل که ...

ممنونم ازت ..

من سه ساله دارم التماسش میکنم برم پیشش اما دوسم نداره

امام حسین منو دوس نداره ک هیچوقت منو نمیطلبه

میدونم آدم خوبی نیستم میدونم .. اما خب عاشق امام حسینم🥲

اکانت واگذاری [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

ممنونم ازت ..من سه ساله دارم التماسش میکنم برم پیشش اما دوسم نداره امام حسین منو دوس نداره ک هیچوقت ...

اینجوری نگو،همین که دوستش داری،یعنی قبلش ایشون تو رو دوست داشته وگرنه اصلا بهت اجازه نمیدادن که محبتشون رو حس کنی...