2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا نظر بدین

56 بازدید | 6 پست

دوستان من تازه 9 ماهه ازدواج کردم و تا سه چهار سال قصد بچه دار شدن نداریم میخواستم بپرسم شماها تایماتونو چه جوری میگذرونید چیکار میکنید شوهرتون بهتون افتخار کنه وباورتون داشته باشه من خیلی دارم عذاب میکشم فکر میکنم تو هیچ کاری مفید نیستم و شوهرم دائم از خودش تعریف میکنه دلم میخواد گاهی از من تعریف کنه و بهم روحیه زندگی کردن بده ولی....

بهتره بری سر کار، اگر امکانش رو نداری بنظر من یک کار خونگی راه بنداز، هرچیزی که بلدی هر هنری که داری، شده کیک درست کنی بفروشی یا بافتنی یا هرچی، بنظر من اینکه ببینی داری یک کار مفید انجام میدی و ازش کسب درآمد میکنی خیلی حس خوبی میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره بری سر کار، اگر امکانش رو نداری بنظر من یک کار خونگی راه بنداز، هرچیزی که بلدی هر هنری که داری ...

شوهرم اجازه اینکارارو نمیده یه جورایی در شانش نیست اینکارارو بکنم فکر کنم دارم افسرده میشم 

پس برو کلاس اسمتو بنویس، کلاس زبان یا نقاشی یا آشپزی، تو مهمونیا بترکون و کلی هنرنمایی کن، اگر نقاشیت خوبه قاب کن بزن به دیوار، من با نظر دوستمون که میگه آرایش کن و ناز کن براش مخالفم، اینها راهکارهای موقته، نباید بذاری درحد یه عروسک ناز و خوشگل بشی براش، کتاب بخون و شب ها براش تعریف کن چیا یاد گرفتی از کتابات... خیلی راهها هست که این حس مفید بودنو بهت میده☺️