2789

سلام به همگی! امیدوارم حال دلتون و درس خوندنتون عالی باشه.

من الان تو مرحلهام که حس میکنم نیاز به یه سری منابع و کانالهای تلگرامی دارم که واقعاً وقت آدمو تلف نکنه و مطالب مفید داشته باشه.

میشه اگه کانال خیلی خوبی میشناسین (برای منابع، مشاوره یا انگیزشی یا...) که خودتون ازش نتیجه گرفتین یا خیلی به دلتون نشسته، آیدیشو همینجا بذارین؟ قول میدم برای همهمون کلی خیر و برکت داشته باشه و انرژیمون یکی بشه!

پیشاپیش از همهتون ممنونم که هوای یه کنکوری رو دارین.✨💛🌻

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

سلام تاییدیه مرحله دوم سوابق تحصیلی چطوریه؟ شما انجام دادید؟ تا کی وقت داره؟

من امسال کنکور نمیدم و در جریان نیستم

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: