2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوست دارین بگین چند شدین

ببین من گذاشتم دو روز قبل امتحان و ۱۸ شدم ک حالا سال بعد مجبور شدم باز ترمیم بزنم

ولی خب عملا با هر معلمی اگر درست تمرین کنی تکالیفش رو کار کنی میتونی نمره بالاتری بگیری

ببین من گذاشتم دو روز قبل امتحان و ۱۸ شدم ک حالا سال بعد مجبور شدم باز ترمیم بزنمولی خب عملا با هر م ...

یسوال شما که کنکورو نهایی دادین بنظرتون از الان میشه نهایی نمرات بالا گرفت طوری که سال بعد نیاز به ترمیم نداشته باشم؟؟هدفم کنکور سال بعده ولی میخوام نهایی هارو امسال خوب بدم که سال بعد اذیتم نکنن.طول سال فقط نصف زیست و دینیو فارسی رو خوندم و بقیه دروسم ضعیفه بنظرتون میشه؟

یسوال شما که کنکورو نهایی دادین بنظرتون از الان میشه نهایی نمرات بالا گرفت طوری که سال بعد نیاز به ت ...

صددرصد میتونی چرا نشه واقعا تایم خوبیه

ولی خب باید درست پیوسته و به اندازه کافی بخونی

تکالیف استادات رو کار کن تمرین های کتاب ها نمونه سوال کافی و در حین خوندنت مرور داشته باش حتما رو مطالب قبلی ک یادت نره

صددرصد میتونی چرا نشه واقعا تایم خوبیه ولی خب باید درست پیوسته و به اندازه کافی بخونی تکالیف استادات ...

خیلی ممنونم که جواب دادین🩷

اگه دوست داشتین میگین که دانشجوی چی هستین؟

دانشجوی پزشکی

موفق باشید🩷

یسوال دیگه داشتم ببخشید اگه سوالات زیاد شد گفتم شاید شما بلد باشین

اگر کسی نهایی ۴۰۵ بده و کنکور ۴۰۶ بخواد بده تراز نهایی تا سال بعد خیلی کم میشه؟ مثلا ممکنه ۵۰۰ تا کم کنن؟

هدفمم دندونه بنظرتون هم نهایی هم کنکور برای یه سال باشه و جفتشو ۴۰۶ بدم؟؟؟ آخه سال بعد هر ۱۲ تا درس یازدهم تاثیر قطعیه و چون ترمیم تک پایه نیس همرو باید ترمیم بزنم چون ما سال قبل فقط ۶ تا نهایی دادیم