2789
عنوان

ی روزی فکر میکردم خوشبخت ترین زن رو زمینم

| مشاهده متن کامل بحث + 7433 بازدید | 247 پست
من اختلاف سنی آنچنانی با دخترتون ندارم و نمیتونم راهنمایی درستی کنم شایدولی آخه قهر و ترک خونه وبلاک ...

وقتی متوجه شد دارم میرم

با من تماس گرفت شروع کرد به فحاشی و اینکه از رفتارم خسته شده

خودش خونه نبود مغازه بود

منم بلاک کردم

بله هستنولی اصلا پیگیری نکردن مطمئنم اطلاع دارنپدر مادر خودمم میگن برنگرد تا اخلاقشو درس کنهدخترم پی ...

به دخترت بگو بگه مادلمون برات تنگ شده بیا دنبالمون و... یه جوری بهش بفهمون از طرف دخترت اقدام کن

دخترتو واسطه کن یا به پدرو مادرت بگوووو زنگ بزنن باهاش صحبت کنند اگه فک میکنی واقعا مقصر خودتی باید پیش قدم بشی

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتی متوجه شد دارم میرمبا من تماس گرفت شروع کرد به فحاشی و اینکه از رفتارم خسته شده خودش خونه نبود م ...

آها فحش دادن به شما

ولی بازم خونه رو ترک نمیکردین چون اونجا خونه شماست

قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه درآینه ها میبینمش

اتفاقا دخترم کنکوریه 😞

الهی بگردم:)) حالا بنده خدا نصف قلبش پیش شماست نصفش پیش پدرش...

هیچکس برای دخترتون، مادر نمیشه ها... از ما گفتن..:)

سعی کنید با مراجعه به یه مشاور و... ، ماجرا رو حل کنید.. طلاق اخرین گزینه اس و تنها راه حل نیست...

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂

من نمیفهمم چرا آخه خونه و زندگیتونو ول میکنیدمیرید .

بعدم انتظاردارید طرف بیاد پابوسی 🤔

سکوت و گذاشتن واسه این مواقع ،فقط صحبت های یومیه داشته باشید تا چندروز فراموش بشه و تشنج بخوابه و سرفرصت بفهمید مشکل چیه و درصدد باشید رفعش کنید

کشش ندید لطفا

دخترتو واسطه قرار بده ،یجوری به بابا بفهمونه که دوسش داری زندگیتو و دنبال آرامشی (البته اگه خودت آدم عاقلی باشه و اکثر مواقع بالای ۶۰ درصد مقصردرگیری و بحث هاخودت نباشی )

یادت نره عشق و باید آبیاری کنید و مواظبت لازمه وگرنه میخشکه

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین