2789
عنوان

دعوا با پارتنر😭

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 41 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=414694903]دوست پسرته😑😑[/

سلام من یه خواستگار داشتم قد۱۸۵ خوشتیپ خانواده دار خواهر نداشت وصع متوسط تحصیلکرده کارمند خیلی خیلی عاشقم بود و هس و خیلی دست و دلباز تو ی دیت ۳۰هزینه کرد ولی ی مشکل داست اروم و کم حرف ک خودش میگف اوایلش اینجورم تا حالا دیت نرفتم

ولی من چون پر جنب وجوش بودم با تصمیم خودم و خانواده مجواب منفی دادم حتی نه گفتم اشک و تو چشاش دیدم

و هی پیام داد منم بهش ...و بلاک

بنطرتون کارمون درست بوده؟؟؟کجاش استباه بود

[QUOTE=414694968]آره میگه زنمی چهار سال باهاتم دیگه زنمی[/سلام من یه خواستگار داشتم قد۱۸۵ خوشتیپ خان ...

چرا باید خب سریع بزنی بلاک کنی توی همون دیت اول؟

شیطون گیسو کمند☺️💅🏻

اینکه بهش نگفتیو یواشکی رفتی اشتباه بوده ولی میونمم خودش مجبورت کرده با رفتارش

ولی عزیز من ایشونی که امروز باهات این رفتارو داره . وقتی زنشی ببخشیدا میکوبه تو سرت میگه لازم نکرده بری

بهش بگو میرم فلان جا .نه اجازه .

اوکی شد که شد نشد زودتر خودتو ازاد کن

من دیوونه شدم سرهمچین ادمی دیگه

کات کن با این روانی

چیتون کمه که میرین با اینا؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

منم همهی چیزو با پارتنرم در میون می زارمممم....

البته اونم همین طوره همه چیزو با من درمیون می زاره فقططط...

ولی هر وقت می خوام بگم می رم جایی اگه راضی نباشه خداییش دلیل قانع کننده ای بهم میده.

و قلبی ک همیشه می تپد....❤️🫰