2789
عنوان

شما جای من بودین چکار میکردین

57 بازدید | 8 پست

==>فقط خواهشا نگین چرا اون موقع ازدواج کردین و چرا با این ادما

ازدواج ما مربود به9..10 سال پیشه و گذشته و تمام الان مسئله رو کمکم کنین....ممنون

با خواهرم جاری هستیم

شوهر من بی مسئولیت تمام ..یه ادم ک هرکس میدیدش میگفت انگار چند تخته اش کمه..کار هم بزور باید میکرد

خلاصه کلا خونه رو ترک کرد رفت پیش خانوادش منم یه سال بعد جدا شدم و بچه رو حضانتش گرفتم(وکالت داد و رفت)

توی 1سال نه زنگ زد ن سراغی از بچه گرفت ...فقط چندبار مادرش زنگ زد ک مدارکش رو بدین بیاد

دیکه بدبختیایی ک کشیدم حساب کنین

حالا بعد1 سال تلاش حکم جلب مهریه گرفتم هنوز جلب نفقه نیومده

مشکل اینجاست ک خاهرم رو مخترین ادم رو زمینه و اصلا رابطه خوبی با خانواده نداره و نمیشه روش حساب کرد ..پدرمم میترسه میگه تو بندازیش زندان اونا شاید بگن اون دخترتونم بره خونه باباش.

رابطش با شوهرش خوبه ولی اون برادرشوهرش خیلی ناجنسه و روی اینا هم تسلط داره ممکنه بگن بابام هم کوتاه بیاد

الان شما جای من اقدام میکنین یا نه؟چند روزم بیشتر خونه مادرش نیست همین وقتو دارم برای گرفتنش ک اونم اگهههه بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی احتیاج داری حتما بگیر .فکر زندگی خودت باش خواهرت و شوهرشم عاقل باشن ناراحت نمیشن زندگیشون جداس به شما مربوط نیست.

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

مگر اینکه بهش بگی تو بچسب به شوهرت در ظاهر مخالف من باش منم کار خودمو کنم

نمیشه که بخاطر خواهرت تو از حقت بگذری

از ا نطرف زندگی اونم نباید خراب بشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

مگر اینکه بهش بگی تو بچسب به شوهرت در ظاهر مخالف من باش منم کار خودمو کنم نمیشه که بخاطر خواهرت تو ا ...

منم خونه پدرم هستم موندم ولی از بس پشت سرم تهمت زدن و گفتن کاری نمیکنه دلم میخاد اقدام کنم

خاهرم اصلا نمیشه باهاش هماهنگ کرد

خودمم فعلا دیگه سرکار نیستم و واقعا ب پول برای خرج بچه نیاز دارم.گفتم بهشون پارسال درحد3..4 تومن هرم ...

وقتی خودشون تو رو گفتن بری دادگاه پس بیفت دنبال دادگاه .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

منم خونه پدرم هستم موندم ولی از بس پشت سرم تهمت زدن و گفتن کاری نمیکنه دلم میخاد اقدام کنمخاهرم اصلا ...

ببین تو بخوای نخواب قرارها همیشه حرف تو باشه وسط زندگی اونها .خیلی دلشون برای تو و پسرشون میسوخت .پادرمیانی میکردن

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو