2789

بچه هامن اتاقم خیلی مورچه داشت مورچه های زردرنگ ونارنجی رنگ کوچیک

منم اتاق وتمیزکردم وسم پاشی کردم اتاقو

اکثرشون رفتن ولی دوباره یه چندتاکه دیدم عصبی شدم باکاغذودستمال کاغذی محکم بادست میکتمشون

الان میگم نکنه آهشون بگیرم که بادست میکشمون؟؟؟

والا اگر قرار به اه گرفتن باشه اون سمپاشیه بایستی عذاب الهی نازل کنه

من سعی میکنم رعایتشون کنم ولی یکوقت میبینن قندون پر موره میزارم تو سینک اب بیتربیای پر رو رو

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جارو برقی بکش خشونتش کمتره😅

منم از کشتن مورچه ها بدم میاد و در عین حال زیاد که باشن ادم خوشش نمیاد😅

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اره با سم بکشی آه نمیکشن با دست بکشی آه میکشن

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

والا اگر قرار به اه گرفتن باشه اون سمپاشیه بایستی عذاب الهی نازل کنه من سعی میکنم رعایتشون کنم ولی ی ...

بعدمن براکنکورکه میخونم داخل اتاق بیشترعصبی میشم میبینمشون

وسواس شست وشوهم دارم دیوونه شدم ازشون

جارو برقی بکش خشونتش کمتره😅منم از کشتن مورچه ها بدم میاد و در عین حال زیاد که باشن ادم خوشش نمیاد😅

جاروبرقی هم زدم سمی که زدم مامانم میگفت عقرب هم میکشه ایناچه جونورای وحشی ان که نمیمیرن

شوخی نکنننننن

😁😂 جنبه اتو دوست داشتم🌹❤️

طبق تجربه ام تو نی نی سایت گفتم ریپ زدی فحش دادی😂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

جاروبرقی هم زدم سمی که زدم مامانم میگفت عقرب هم میکشه ایناچه جونورای وحشی ان که نمیمیرن

مورچه نارنجی و زرد نمیدونم تاحالا دیدم یا نه

شاید نوع خاصی ان تحقیق کن خطرناک نباشن

تگه خطرناک بودن با خیال راحت بکششون

اگه نبودن هم اگه کم بودن دیگه بیخیالشون شو اگه زیاد شدن بکششون😁

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

شوخی نکنننننن

داشتم واسه درسای دانشگاهم غر میزدم که چقدر باید بنویسم و بخونم....همون موقع تاپیک کنکورمو لایک کردی دیدم چه تاپیکی زدم اونموقع

چقدر خداروشکر کردم که تموم کردم و الان خوشحالم که باید درس دانشگاه بخونم😂😂😂😂

اگه 14سالم بودآره ولی دیه20سالم شده فحش برابچه هاس😂😂

اع همسنیم پسسسس😁😁

داشتم واسه درسای دانشگاهم غر میزدم که چقدر باید بنویسم و بخونم....همون موقع تاپیک کنکورمو لایک کردی ...

پشت کنکوری ام🚶🏻♀️💔اقنکه آخرش گفتی تاشش ماهه دیگه هیچکدوم ازاین حال بدی هاروندارم حالم خوب شد:)