2789
عنوان

چجور یه پسر رو که دلش نشکنه رد کنم پی کارش

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 74 پست
ی سمت خواستگاری جواب نه شنیدنهباید ظرفیتش رو در خودش ایجاد کنهمنم جواب نه شنیدمولی اصلا دلم نشکست

آفرین ، ما رو هم اینجوری زدن تو دیوار ، ما هم از دختره ناراحت نشدیم فقط به باباش فحش دادیم 😃😃😃😃😃

آقا هستم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی راحت بگو.

برید کافیشاپ ، بگو آشنایی با شما خیلی باعث افتخار و خوشحالیم هست و شما خیلی متشخص و صادق هستید، من هم میخوام نظرم رو صادقانه خدمتتون بگم. نمیتونم به چشم همسر شما روکنارم ببینم. انشالله با یه مورد خیلی عالی آشنا بشین.

من خودم از پسری که بی اجازه بخواد دستم رو بگیره بدم میاد و تجربه این مدل پسرهای هول رو داشتم و سه ماه طول کشید تا بفهمه من ردش کردم!!! هر روز زنگ میزد و یا میومد که نظرم رو تغییر بده. بشدت هول بود و تو قرار اول توی کافیشاپ یهو دست زد به رون پام گفت مبخواستم جنس شلوارتون رو ببینم ، شلوارم جین بود... همون شب جواب منفی دادم اما پرررررو بود. وای که چه آدم هایی پیدا میشن.

یعنی اگه دستت خون نمیشد متوجه نمی شدی که نباید دست نامحرم رو بگیری؟ این همه کتاب وجود داره، اگه عقید ...

من نگفتم دستشو گرفتم بخون اول درست خب خواهر😂😂😂

تازه من ول کردم دستشو

ولی خب طرف مثلا میزاشت ۶ ماه بگذره ادم خوبی بود و درست تایپم بود حتی اجازه بغل هم میدادم برا همین چیزا خوشم نیومد ازش

باز هم بیچاره ماهابخدا اینجوری هم نیست

به خدا هست

شوهر من منو خیلی دوست داره همه اموالشو به اسمم کرده محبت و توجه هم تا دلت بخواد

چند روزه فهمیدم گوشی مخفی داره و با چند تا زن رابطه داره

میگه خودت میدونی دوستت دارم اینا برا سرگرمیه

تف تو روحش

واقعا مردا عجیبن

خیلی راحت بگو. برید کافیشاپ ، بگو آشنایی با شما خیلی باعث افتخار و خوشحالیم هست و شما خیلی متشخص و ص ...

وای چه پروعه بود چطور ردش کردی ؟؟

بعد من دارم غیر مستقیم بهش میگم هنو دست بردار نیست میگه حست به وجود میاد و فلان

طرف فک میکنه دارم ناز میکنم براش بابا بخدا اینطور نیست واقعا نمیخامت بفهم خوو!😂😅

البته میخام مستقیم و محترمانه بگمش

نههه سیسی کافیشاپ اینا نمیگم بهش چون اصن نمیخام به قرار بعدی برسه😂😂😂

پیامی میگمش

آدرس خونه یا دانشگاهت رو داره؟اگه نه بزن بلاکش کن . همین. تو قبلا ردش کردی.یه سری رد فلگ ها داره. مث ...

اره احساس میکنم فکر میکنه دارم ناز میکنم براش که هنو مصممه

اره ادرس خونمون داره چون اومد دنبالم

صریح که نبود بعد کلی جنگ و دعوا و غلط کردم بود ولی وقیحانه رو خوب اومدی

بله دیگه

خیلی گستاخانه و وقیح گفته

ببخشید مرد متأهل که هیچ

والا منم که مجردم ی دوست بیشتر ندارم

چه خبره که با چند تا خانم در ارتباطه؟ جالبه که اسمشم سرگرمی گذاشته

ولی جدی بگیر