2789
عنوان

خانما عصبی میشم بچمو میزنم

127 بازدید | 23 پست

بعدش انقدر عذاب وجدان میگیرم ک میخوام بمیرم

تا صبح نمیخوابم و گریه میکنم

پسر من یه عادتی داره وقتی گریه میکنه هر چی دور و ورش باشه میزنه خراب میکنه

مثلا خیابون باشیم ماشین مردمو با دست و.. میزنه

همینجوری دستشو دراز میکنه هر چی سر راهش باشه پرت میکنه

وسیله های دستفروش و... همش از استرس دستاشو میگیرم تا خسارت نزنه

بعضی وقتا عصبی میشم نمیتونم خودمو کنترل کنم میزنم 😔

۶ سالشه

من هیچ حرفی با غیر ایرانی(عرب و طرفدار عرب) ندارم👎 پس هر نطقی ک داری نگه دار برای خودت👎 در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍

یبار وسط کوچه خم شد خاکو برداشت پرت کرد تو صورت و موهام

عصبی شدم زدم

بعدش خودمم خواستم بمیرم

هر وقت یادش میفتادم

من هیچ حرفی با غیر ایرانی(عرب و طرفدار عرب) ندارم👎 پس هر نطقی ک داری نگه دار برای خودت👎 در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزدل شاید پسرت این رفتارارو هنگام عصبانیت ات دیده قبلاها و الان الگو گرفته و خودش هم عصبانی می شه این کارارو انجام می ده،کلا سعی کن جلوش مهربون باشی و یه الگوی خوبی براش باشی چون رفتارا و حرکات تو جلوی فرزندت شخصیت اون رو می سازه 🥰🌹

شبیه خودته دیگه

الان من خواستم کنایه بزنی؟ خودم حالم به اندازه کافی خرابه

خب از خودت یاد گرفته تو نمیتونی خشمتو کنترل کنی اون بچه بتونه؟ وقتی اونجوری میکنه دستاشو بگیر محکم بعد نگاش کن بهش بگو حق نداری این کارو بکنی بعدم باها قهر شو باهاش حرف نزن با وقتی که پشیمون بشه کمکم با مهربونی وحرف زدن بهتر میشه

خب از خودت یاد گرفته تو نمیتونی خشمتو کنترل کنی اون بچه بتونه؟ وقتی اونجوری میکنه دستاشو بگیر محکم ب ...

همه اینکارارو انجام دادم

بخدا ک جواب ندادا

منم

توهم میزنی؟ 🥲