2789

نمیدونم چه مریضی دارم میخوام از خیابون رد بشم بعضی وقتا برام راحته ولی بعضی وقتا ماشین ها تند میان مثلاً وسط خیابون باشم ماشین تند بیاد سمتم دستمو میگیرم جلو چشمام از ترس یا میرم عقب

یکی میگفت اینطوری شد من تصادف کردم فوبیا گرفتم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

چرا چشماتو میبندی زشته😂

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

چرا چشماتو میبندی زشته😂

غیر ارادی بود

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بیار میخواستم رد شم با ماشینه تعارف داشتیم اون میگفت برو منم گفتم تو برو آخرش هردو با هم حرکت کردیم خورد بهم 🗿💔

حوصله آدم عقده ای ندارم. حوصله دعوا ندارم پس برای تخلیه فشار روحی و روانی به تراپیست مراجعه کن

من بیار میخواستم رد شم با ماشینه تعارف داشتیم اون میگفت برو منم گفتم تو برو آخرش هردو با هم حرکت کرد ...

😂😂😂

بیارم منم همین اتفاق برام افتاده ولی متاسفانه اون اومد بره منم اومدم برم اون زد رو ترمز ماشین عقبی خورد بهش منم فلنگو بستم در رفتم