2789

لایکم کن استارت

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من پسرم فرهنگیان میخونه

رشته راهنمایی و مشاوره ترازشو نمیدونم چند بود اصن من تا زمانی که قبول شد حتی بهمون نگفته بود فرهنگیان میخواد بره

ولی الان زیاد درسای دانشگاهو نمیخونه بیشتر با شوهرم تو کارگاه آهنگری کار میکنه میگه فقط با شغل دوم میشه به درآمد خوب رسید

من پسرم فرهنگیان میخونه رشته راهنمایی و مشاوره ترازشو نمیدونم چند بود اصن من تا زمانی که قبول شد حتی ...

موفق باشن

آره واقعا حقوق معلم برای مردها کمه

حتما میشه💫  ✨🎀ته تغاری ام🎀✨️

من پسرم فرهنگیان میخونه رشته راهنمایی و مشاوره ترازشو نمیدونم چند بود اصن من تا زمانی که قبول شد حتی ...

درست میگه چون معلمی حقوقش پایینه

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

ابتدایی عشقه عشق من معلم ابتدایی هستم و فوق العاده راصی البته روزی دو سه بار دجار فروپاشی روانی میشی از دست بچه ها ولی کار با بچه ها خیلی لذت بخشه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

اگه رشته اش ادامه بده می تونه روانشناس شه علاوه بر اون اگه بلاگر شه می نونه مشاور بچه های کنکور بشه که پول کلانی توشه اینا رو امتحان کرده

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

ابتدایی عشقه عشق من معلم ابتدایی هستم و فوق العاده راصی البته روزی دو سه بار دجار فروپاشی روانی میشی ...

😍 بله لازمه ی معلمی عشقه

خوشا راهی که پایانش تو باشی