2789
عنوان

چرا پسرا تو نی نی سایت اینقدر دوس دارن قدبلند باشن مگه قد چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 75 پست
برای همینه که اینقدر آمار طلاق تو این جامعه بالاست، معیارهای پوچ و الکی

ببین یچی ام هست مثلا دختری که قدش کوتاهه اگه با فرد قد کوتاهی ازدواج بکنه دیگه احتمالش خیلیه که بچه شون قد کوتاه بشه برا همین اکثرا دخترایی که قد کوتاه دارن تایپشون پسر قد بلنده

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره اینم ممکنه

خدا به هرکس یچی داده یچی نداده آدم نباید به این چیزا حسودی کنه زندگی خودش و اون دختر خانوم رو خراب کنه

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

بله من بسیار قد بلندم میدونی من حس میکنم چون قد بلندم دیگه قد زیاد برام اهمیتی نداره تو آدما چون دوس ...

جدی من هم دقیقا ۱۶۵ هستم و همسرم ۱۷۰ قد هیچوقت برام مهم نبود فقط برام مهم بود درشت تر از من باشه که هست

دوستام که ۱۶۰ ۱۵۸ هستن میگفتن فقط ۱۸۰ به بالا بنظرم این ربطی به قد خود دختر نداره به معیار ها و طرز فکرش ربط داره

جدی من هم دقیقا ۱۶۵ هستم و همسرم ۱۷۰ قد هیچوقت برام مهم نبود فقط برام مهم بود درشت تر از من باشه که ...

اطراف منم دقیقا همین بوده مثلا یه دختر همکلاسیم بود قدش ۱۵۵ و بسیار خوشگل بود پارتنرش ۱۹۰ و اصلا حتی به قد ۱۷۵ ام راضی نمیشد

خدا به هرکس یچی داده یچی نداده آدم نباید به این چیزا حسودی کنه زندگی خودش و اون دختر خانوم رو خراب ک ...

دیگه حسودی کردن یه چیزه طبیعیه همه ما ها یکبار حسودیمون میکنیم

نظری ندارم

من ولی قد اصلا برام مهم نیست

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

خدا به هرکس یچی داده یچی نداده آدم نباید به این چیزا حسودی کنه زندگی خودش و اون دختر خانوم رو خراب ک ...

ولی خب الان اولویت اصلی همه همین بحث های ظاهری شده متاسفانه ووقتی میرن زیر یک سقف متوجه میشن چقد بشری چیزا مهم تره..بشخصه واسه من مودب بودن خانم از قدش مهم تره

ببین یچی ام هست مثلا دختری که قدش کوتاهه اگه با فرد قد کوتاهی ازدواج بکنه دیگه احتمالش خیلیه که بچه ...

عزیز دلم بچه آینده میخواد، زندگی خوب میخواد پول میخواد پیشرفت میخواد، وقتی از یه خانواده خوب و مرفه باشه آرامش داره نه فقط با قد بلند، دایی و زندایی من جفت ۱۶۰ ان ، الان دخترشون فک کنم ۱۶۵ یا بالاتره بیا ببین چقد قشنگ زندگی میکنن تنها چیزی که براشون مهم نیست همین قده

باهاشون حرف میزنی که قد ربطی به دوست دختر داشتن و ازدواج نداره میپرن بهت و زن ستیز ترین حرفای ممکنو میزنن بهت اونموقع میفهمی چرا کسی به اینا پا نمیده ولو شدن کف سایت فکر میکنن مشکل قدشونه😂😂

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم