2789
عنوان

کجا فهمیدی دنیا پوچ و بی ارزشه

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 26 پست

وقتی نوزادم رو بعد از تولدش از دست دادم. دنیا سیاه شد و من موندم و هزار غم... ولی بازم خدا هست.. امیدم به مهربونی بی پایانشه.. شاید دنیا خوب نباشه ولی حتما خدا جایی برامون جبران می کنه. هزاراان هزار نعمت هست که باید به خاطرش خدا را شکر کرد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه سوال زیبایی ،،هر وقت به عمق زندگی نگاه میکنم تهش میبینم همچی بیهوده و گذرا هست

ما هیچ تر از هیچ پی هیچ دویدیم

جز هیچ در این هیچ دگر هیچ ندیدیم

وقتی هم به آرامگاه فوت شدگان میرم همش نگاه به قبر ها میکنم ،،،میگم یعنی آخرش همینه.......

آه زندگانی

ایرانم تسلیت 🖤 ۱۸و۱۹دی ۱۴۰۴

وقتی دیدم

غم من باعث خوشحالیه خواهرمه

برادرم وقتی پول لازم داره فقط بهم زنگ میزنه نه روزای دیگه

وقتی دیدم پدرم هیچوقت دلش با مادرمو این زندگی نبوده

وقتی مادرم که انقد زرنگ بود روماتیسم گرفتو از کار افتاد

وقتی مامان بزرگم پابه پای پدربزرگم پسنداز کرد و زندگی ساخت درست وقتی که کارشون گرفت و یه پول زیاد اومد دستشون تومور مغزی بدخیم گرفت و در عرض سه ماه فوت شد و پدربزرگم الان ازدواج کرده و یه خانم از خانواده خیلی ضعیف داره لذت اون ثروت رو میبره

خیلی زیاد

ولی جدید ترینش اینکه فهمیدم تو سایت های خارجی کلی شرط بندی شده تو دوران جنگ سر اینکه ما زنده میمونیم یا نه

هیشکی توی تاریخ قد ما خون دل نخورده / واسه ی یه ذره زندگی این همه نمرده ....... اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

همه ماسختیهای زندگی خودمونو داریم شاید قابل گفتن هم نباشه اماباورکن هرجوربخوایم میگذره اگه همش به بدیهافک کنی بد میشه باید خیلی جاها بگذری وبگی قسمت این بوده اگه قلندردلشووانمیدادمیمرد

خیلی زیادولی جدید ترینش اینکه فهمیدم تو سایت های خارجی کلی شرط بندی شده تو دوران جنگ سر اینکه ما زند ...

وای این خیلی دردناک بود

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد