2789
عنوان

پسری که برای سرگرمی باهام بود

58 بازدید | 16 پست

بچه ها من با به پسری بودم که خیلی دوسش داشتم کات کردیم بعد یکماه برگشت گفت دلم تنگ شده اینا منم احمق برگشتم الان نزدیک یه ماهه با هم بودیم ولی رفتاراش عذابم میده جواب پیامام یکی در میون میداد اصلا جواب پس نمیداد همش بهم میگفت غر میزنی گیر میدی اخرین بار یه پیام دادم بهش روز بعدشم جوابم و نداد بهش پیام دادم گفتم دیگه نمیتونم باهات بمونم اونم عصبانی شد گفت تورو سگ هار میگیره خستم کردی همش گیر میدی حتما کار داشتم جواب ندادم کلی حرف بهم زد منم گفتم من نمیمونم باهات گفت برو خب اخرشم یه حرف زشت بهم زد که دیگه جوابشو ندادم این ادم فکر میکنه من هر وقت بخواد میتونه داشته باشه هر وقتم بخواد میتونه منو نخواد ده سالم بزرگ تره ازم ..رابطمون لانگ و اینک پسره خیلی خوشگله همش فکر میکنم خیانت میکرده بهم ...اهل رابطه لانگم نیست فقط به گفته خودش منو دیده عاشق چشم ابروم شده دلش پیشم گیره الانم نمیدونم چیکار کنم که دیگه برنگرده میدونم بازم برمیگرده شمارم پاک نکرده وقتی گفتم پیام ندی دیگه بهم هیچی نگفت خسته شدم نمیتونم دوباره این اتفاقات تکرار کنم خیلی عذابم میده نمیدونم چیکار کنم بلاک هم بکنمش بازم میدونم از خط دیگه پیام میده میترسم خر بشم چرا هر چی ادم بد گیر من میوفته بخدا خستم دیگه

مث خورش بامیه میمونم جذاب نیستم 🥲🤧😒😂

لابد خیلی تنهایی و خانواده با محبت نداری

ی جوری رفتار میکنی که همش در دسترسی

ی ۵ دقیقه دیر جواب میده هزار تا فکر و خیال میکنی

نت رو روشن میکنه ب اون نوتیف اون؟؟؟

نکننننننن اشتباه منووووو تکرار نکنننننننننن

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر خیلی محکم جواب بدی دیگ نمیاد دفعه بعد ک برگشت بگو تو رابطم و دوسش دارم برو اگر بازم گیر داد خطتو عوض کن

و مطمئن باش خیانت میکرده بهت

یه پسر وقتی دختریو دوس داشته باشه توهرموقعیتی جوابشو میده

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤

لابد خیلی تنهایی و خانواده با محبت نداری ی جوری رفتار میکنی که همش در دسترسی ی ۵ دقیقه دیر جواب مید ...

زیاد نه روزی شاید یک ساعت چت میکردیم پیامم نمیدادم بازم بهش برمیخورد میگفت سرت گرم کسیه

خورش بامیه رو دوست ندارم

اما دختر عمم عاشقه خورش بامیه اس

میبینی خورش بامیه رو من درک نکردم اما دختر عمم درکش کرده و قدرشو میدونه

امیدوارم یه روز دختر عمه منو پیدا کنی

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

وا چقدر سست عنصری دختر

بلاکش کن به جهنم با هر خط دیگه ایی هم بهت زنگ زد برین بهش بلاکش کن

یارو مشخصه سرش جای دیگه گرمه

رابطه ایی که دو روز یه بار جواب پیامتو میده مسخوای چیکار ؟

خوشگلیشم بذاره دم کوزه ابشو بخوره بابا

وقتی یه ذره اخلاق و شخصت نداره میخوای چیکار

عزت نفس داشته باش بیخیال یارو شو اگر برای خودت ارزش قائلی

اگر خیلی محکم جواب بدی دیگ نمیاد دفعه بعد ک برگشت بگو تو رابطم و دوسش دارم برو اگر بازم گیر داد خطتو ...

میدونم خیانت میکرد فقط دلم برا خودم میسوزه من داشتم زندگیم میگردم چرا برگشت که دوباره دلم بشکنه

اره ولی دوسش دارم نمیتونم دل بکنم

ببین کیو دوس داری

کسی ک برات ارزش قائل نیس

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧

میدونم خیانت میکرد فقط دلم برا خودم میسوزه من داشتم زندگیم میگردم چرا برگشت که دوباره دلم بشکنه

مشکلت دقیقا همینه که خودتو توی اون دایره غم دلسوزی واسه خودت زنجیر کردی و مدام توی ذهنت تکرارش میکنی

برگشت ورفت؟ به خودت بگو ب درک

اگر برگشت اون لحظه انتقام توئه بهش بگو تو رابطم دوسش دارم و میتونی گمشی 😉

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤