2789
عنوان

نامزدم سر من مامانشو گریه انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 145 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم ادم جلف نیستم... خانواده همسرم خیلی مذهبی هستن... ولی من اینجوری نیستم... ناخون کاشت ندارم موهام ...

آفرین منم همینطورم.آرایش میکنم لباسای بروز میپوشتم قیافمم بدک نیس ولی ژلو عملو اینکارا نکردم نچرالم ولی بازم انگار تو خانواده شوهر به چشم میان کارام

شوهرم که گریه نکردهههه مادرشوهرم از دست پسرش گریه کرده🤦♀️

اهان من فک کردم چون مادرش کریه کرده شوهرت هم تو حیاط گریه کرده تو له روش نباوردی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

متنو بخون نوشته نامزدم سر من مامانشو گریه انداخت از خود استارتر بپرس

بله اشتباهاز من بود

من فک مردم مادره تو دعوا شیون و گریه مرده پسره تو حیاط برای کریه مادرش کریه کرد

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سر یه ناخن ؟ این خانواده دیگه کین فردا کوچیک ترین کاری کنی بهت زهر میکنن

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم