2789
عنوان

نامزدم سر من مامانشو گریه انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 146 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط این وسط پدرشوهره چه خاله زنگها

زندایی چه فضول و گستاخ و پرروعه

مادرشوهر و خواهر شوهرم که عقده ای

شوهرتم که بچه ننه حالا دفاعش از تو اوکی گریه بعدش دیگه چیه

مادرشوهرت اینا خطرناکن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

به جز دخالت کاری ندارن... به منم گیر میدن چرا مانتوت کوتاهه... چرا لباسات اینجوریه.. چرا موهات بیرون ...

من خداروشکر از وقتی مانتوها انقدر کوتاه شده با مادرشوهرم قزع رابطم ندیده مانتوهامو.چون شوهرم آدم حساسیه رو این چیزا ولی خب چون من آدم جلفی نیستمو سو استفاده نمیکنم کاریم نداره کوتاه بپوشم ولی مطمعنم اگه مادر شوهرم ببینه یه چیزی میگه

ی نگاه ب تاپیکات انداختم حالا نامزدتم همچین اش دهن سوزی نیست کاش ی مهارتی یاد بگیری یا درس بخونی ب ف ...

اره مشکل زیاد داشتیم شدیدااا

از زمانی که باهاش قهر کردم کم کم شروع به خود شدن کرد همین که دیدم اینجوری ازم دفاع کرده هر چی بود و نبود ناراحتی هام ازش تموم شد

تو چیزی نگو از این به بعدم حرفی زدم یه لبخند بزن بگو اوکی ولی اعتنا نکن

دم نامزدت گرم که از همین اول کار حد و حدود مشخص میکنه اگر مثل شوهر سابق من بود که پشت مامان و خواهراش باشه فردا روز تو خصوصی ترین مسائلتون هم به خودشون اجازه دخالت میدادن

❤️H❤️ آقایون درخواست دوستی ندهندبا سپاس

بجا این تاپیک برو به همسرت بگو

عزیزم من دلم نمیخواد اینجور بحثا پیش بیاد

ولی وقتی ازم طرفداری کردی خیلی برام عزیز تر شدی ، فهمیدم به آدم خوبی اعتماد کردم و مثل کوه پشتمی تو بهترین و امن ترین مرد دنیایی

همه اینارو با یه حالت احساسی ک انگار تحت تاثیر قرار گرفتی بگو

اینجوری تو ذهنش میمونه تا عمر داره ازت طرفداری میکنه و حواسش بهت هست زود برو بگو

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
پدر شوهر من تا حالا نشده تو این مسائل حتی نظرم بده چه برسه به تیکه و دخالت

والله دیگه مرد نباید به این چیزا نظر بده

اصلا چرا به ناخن عروسش نگاه خیره و انتقادی داسته باشه که بفهمه بلند با کوتاه کاشته یا نه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست