2789
عنوان

بعد از زایمان میخوام طلاق بگیرم

582 بازدید | 54 پست

سلام دوستان حدودا ۵۰ روزه زایمان کردم قبل از زایمان من و شوهرم عاشق هم بودیم ولی الان سرد شدیم شوهرم میره تو اتاق درو میبنده میگه تو بچه رو ساکت کن که من بخوابم میرم سرکار خسته نباشم ۴۰ روز که خونه بابام بودم بخاطر همسرم که اذیت نشه الان دیگه دلم میخوام جدا شم بنظرتون بع همسرم بگم یا صبر کنم میخوام حضانت بچمو بگیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عجله نکن این اتفاق برای همه زوج های بچه دار میوفته فقط مدیریت میخواد

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

صبور باش بعد بچه دار شدن ادم زندگیش خلق و خوش دست خوش تغییر میشه کم کم درست میشید

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

واقعا به این دلیل میخوای جدا شی؟😑

یه وقتایی میشینم با خودم فکر میکنم من از کی اینقدر ساکت شدم... از کی یاد گرفتم کمتر حرف بزنم، کمتر توقع داشته باشم، کمتر دلمو نشون بدم. انگار یه جایی از مسیر زندگی، یه چیزی توی من آروم شکست، نه با یه اتفاق بزرگ، با یه عالمه چیز کوچیک که جمع شدن و من فقط نگاشون کردم و هیچی نگفتم.گاهی دلم برای اون خودم تنگ میشه،همون آدمی که سادهتر میخندید، راحتتر اعتماد میکرد و فکر میکرد همه چیز همونطوریه که نشون میدن🖤🥀

عزیزدلم کاملا درکت میکنم ولی به خودت و همسرت فرصت بده به جای فکر کردن به طلاق باهاش حرف بزن و ازش درخواست کمک کن و بگو از این وضع ناراحتی تعداد زیادی از زوجین بعد از تولد فرزندشون دچار این آشفتگی میشن ولی طلاق راه حلش نبست

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

شما طلاق لازم نداری

شما احتیاج به یه کمکی داری

تا بتونی به شوهرت نزدیک باشی

به خودت و روحیه ات برسی

یکی بچه رو یه مدت نگه داره و کمک حال باشه

لطفا فاکتور افسردگی پس از زایمان رو

وقتی برای واکسن بچه رفتید بهداشت

بگید براتون چک کنن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥