2789

نمیشه فهمید

یه روز پروانه به خرس گفت : عاشقتم =) خرس خندید و گفت: الان میخوام بخوابم برو بیدار شدم با هم حرف میزنیم ..خرس به خواب زمستانی رفت و وقتی بیدار شد داد زد :پروانه من عاشقتم :ولی خرس نمیدونست که عمر پروانه 3 روزع هیچوقت نزارید دیر بشع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اومد جلو

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

هیچی رویاسازی نکن بگی فلان حرف رو زد یا فلانجور نگاهم کرد عاشقمهدفقط و فقط اگه بیاد جلو و خواستگاری کنه اونموقع یعنی واقعا میخوادت حتی دوستیهای طولانی هم نشاندهنده علاقه نیست تا طرف نیومده جلو

من خودم دلمو زدم به دریا رفتم از دوست داداشم پرسیدم من دوست دارم اونم از قبل دوسم داشت ولی بخاطر داداشم پیام و اینا نداد میخواست بیاد خواستگاری ک من دلو زدم به دریا

الآنم سه سال با همیم خواستگاریم کردع فقط در حد حرف

تا ان شاالله بعدن رسمی بشه

مرد و خجالت اخه؟ مرد خجالتی اصلا به درد میخوره؟ مردی که نتونه به دختر مورد علاقش نشون بده

نمیدونم شاید خجالتی و کمی مغرور

شاید با اخلاقم فکر میکنه ادمیم که ردش میکنم

ولی چون خودم خوشم میاد ازش مهمه واسم