2777
2789
عنوان

ترخدا بیاین کمکم کنین چجوری زندگیمو برگردونم

| مشاهده متن کامل بحث + 3580 بازدید | 183 پست

دنیا برعکس شده والا شوهر من خیانت کرد گفتم دردت چیه گفت دریت به کارای خونه نمیرسی گفتم ینی اون زنه میاد خونمون کارامو انجام میده که خیانت کردی؟اصلا مردا پررو شدن😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد چن ماه خوب بود منم سعی کردم دیگه غرنزنم و خوب باشم ولی باز دوماه نگذشته بود فهمیدم باز دارن پیام میدن بازم دعوا گفتم میرم از دستت جفتتون شکایت میکنم با زندگی من اینکارو میکنی اومد بازم معذرت خواهی و اینا ک برو ازدست من شکایت کن اونو بکشی وسط ک چی بشه گفتم مهم اونه ولی دل اینکارو نداشتمم اونم میدونست لولش ترسید ولی فرداش میگف هر بلایی میخوای سر من بیار

کمبود محبت یه بهانه س ایشون تنوع طلب و نامرد هستن شماهم بش بگو خب منم ازتو محبت خاصی ندیدم پس منم می ...

این یعنی لج بازی و هیچ وقت ج نمیده

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود

فک میکنم عاشق همسرت نیستی البته شاید اشتباه بکنم ببخشید اگر اینطوره

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
دنیا برعکس شده والا شوهر من خیانت کرد گفتم دردت چیه گفت دریت به کارای خونه نمیرسی گفتم ینی اون زنه م ...

وا  الله و اکبر😐😐

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
وا متوجه نمیشم شما شوهرت هر دو تو گروه مختلط بودین؟ اونم غریبه ها؟ قابل هضم نیس....ضمنا توجه و محبت ...

واقعا منم درک نمیکنم من اصلا اجازه ننیدم شوهرم گروه مردانه بره چه برسه مختلط😐

بعد چن ماه خوب بود منم سعی کردم دیگه غرنزنم و خوب باشم ولی باز دوماه نگذشته بود فهمیدم باز دارن پیام ...

با اون خانم صحبت کن بگو که کارش درست نیست از یک جنسیت باید هوای هم رو داشته باشید 

منطقی باش حرف بزن 

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

دم عروسی داداششم بود دوماه مونده بود عروسیش باز گذاشت کنار ولی کلا تو خودش بود میدونستم پیام نمیده گف میرم پیاده روی کربلا دلم اروم شه و معذرت اینا ک اذیت کرده منم گفتم بهتر بزار بره ی هفته ازهم دور باشیم رفت اومد کل پس اندازمم دادم براش مهمونی اینا 

وا  الله و اکبر😐😐

والا منم روزگارهردوشونو سیاه کردم اومدم تمام شماره های زنه وآدرسشو پیدا کردم هر روز به یکی از شماره هاش زنگ میزنم به گوه خوردن افتادن هردوشون 

دنیا برعکس شده والا شوهر من خیانت کرد گفتم دردت چیه گفت دریت به کارای خونه نمیرسی گفتم ینی اون زنه م ...

ببخشید خندم گرفت😑😂

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

سلام نبايد كم بياري،،سواي اينكه زن خودش به محبت نياز داره ولي بيشتر از اون نبايد از محبت كردن سير بسه،،،يعني حتي اگر هراز گاهي از جانب همسرمون محبت نديديم ما باز هم  محبت ميكنيم تا همه چي به حالت عادي يا دلخواهمون برگرده،

براي حفظ صميميت تلاش كن..مطمينن مردها اونقدر سخت نيستن..

براي شروع هم فكر نكن كه خب من امروز براش مثلا شام خوب پختم،لباس قشنگ پوشيدم،قربون صدقه اش رفتم پس چرا اون نميبينه يا عكس العملي نشون نميده،از محبت كردن خسته نشو،ممكنه زود و بايه بار نبيني نتيجه ارو ولي حتما به مرور به تو و به زندگيتون برميگرده..

ب نظر من بگذر و سعی کن از این بعد واقعا بهش محبت کنی همون جوری ک میخواد

خودتو خوشگل کن ب خودت برس با اعتماد ب نفس باش 

بگو چه کار خوبی کردی ک خدا منو بهت داده 

قربون صدقه اش برو مث ی دوس دختر بهش پیامای عاشقانه بده تا کمبود نداشته باشه ب قول خودش

ولی بعدش  

اگه کج رف کجش کن😡

♡من عاشق شوهرمو بچمو زندگیمم ♡
وقتی پیاماشونو دیدم پراز قربون صدقه بود واقعا قلبم داشت وا میستاددعوا کردم داذو بیدا گف بخدا دوروزه ...

مطمئن باش موقتیه تجربه کردم که میگم تو براش عشوه بیا تو طوری باش که قربون صدقت بره..با یه کادو خام نشو

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود