2777
2789
عنوان

ترخدا بیاین کمکم کنین چجوری زندگیمو برگردونم

| مشاهده متن کامل بحث + 3580 بازدید | 183 پست
با اون خانم صحبت کن بگو که کارش درست نیست از یک جنسیت باید هوای هم رو داشته باشید  منطقی باش ح ...

همین کارو کردم همین بار اخر پیام دادم گفتمش زن داره بچه داره ازدستت شکایت میکنم اگه باز باشی و از این حرفا واقعا خجالت نمیکشی افتادی وسط ی زندگی دختره ۲۲/۳سالس بعدم ما شهرستان اون تهران گف بخدا دیگخ بهش پیام نمیدم ازخودش بپرس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم روزگارهردوشونو سیاه کردم اومدم تمام شماره های زنه وآدرسشو پیدا کردم هر روز به یکی از شماره ...

الانم با شوهرتی؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
واقعا منم درک نمیکنم من اصلا اجازه ننیدم شوهرم گروه مردانه بره چه برسه مختلط😐

من که اصلا همسرم فضای مجازی هیچی نداره

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
همین کارو کردم همین بار اخر پیام دادم گفتمش زن داره بچه داره ازدستت شکایت میکنم اگه باز باشی و از ای ...

خوب کاری کردی البته خوب صد در صد یک سمت قضیه هم همسرته 

باید اینور رو هم درست کنی

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
الانم با شوهرتی؟

آره هستم اما بقولی تا دهنش وا میشه میگم به بابات اینا میگم از ترسش گوشیشم تحت اختیار خودمه آخه از باباش خیلی میترسه البته اگه پای بچه وسط نبود تموم شده بود چون لیاقتشون همین زنای جندست

سلام نبايد كم بياري،،سواي اينكه زن خودش به محبت نياز داره ولي بيشتر از اون نبايد از محبت كردن س ...

من همه اینکارو رو کردم و نتیجه نداد و جدا شدم راحت شدم

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
آره هستم اما بقولی تا دهنش وا میشه میگم به بابات اینا میگم از ترسش گوشیشم تحت اختیار خودمه آخه از با ...

عزیزم دیگ الان ک با همسرتی ببخشش اینجوری  دلت اروم میشه....سرکوفتم نزن😘

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
همین کارو کردم همین بار اخر پیام دادم گفتمش زن داره بچه داره ازدستت شکایت میکنم اگه باز باشی و از ای ...

در همين حد كافيه،،تو تشرت رو زدي،،ديگه هواي شوهرتو داشته باش،،اما اگر اينكارو نكني و عصبانيتت از اين موضوع رو به شوهرت نشون بدي و باز خواستش كنس مطمئنا اون ميره به اون دختر اصرار ميكنه كه برگرده...پس پيش شوهرت جوري تظاهر كن كه بهش اعتماد كردي..

فهمیدم چن باری رفتع دیدنش باهم رفتن پارک و بوستان نهج والبلاغه از پیاماشون بعد اون ک ازکربلا اومد درست شده بود ک باز بهش شک کردم رمز اینستاشو میدونستم رفتم دیدم باز دوروزه بهم دارن پیام میدن ک فردا ک جمعس بیا ببینمت اونم گفته بود باشه دیگه واقعا داشتم سکته میکردم رنگ ب روم نبود گذاشتم رفتم خونه مادرشوهرم همه چی گفتم .اونم گفت غلط کرده و اینا باهاش حرف میزنم یعنی چی ک اینکارارو میکنه شوهرم گفتم همه چی گفتم بهتره این زندگی تموم شه تو هم بری پی عشقق و عاشقیت لیاقتت همونه

نظر منو بپرسی هیچ تلاشی واسه برگردوندن زندگیت نکن این زندگی دیگه زندگی نمیشه برات وقتی نفر دومی اومده تو زندگی شوهرت و اونو به تو و وفاداری به تو ترجیح داده نفرات بعدی هم به زودی خواهند اومد خیانت تنها چیزیه که هیچوقت از ته دل بخشیده نمیشه

عزیزم دیگ الان ک با همسرتی ببخشش اینجوری  دلت اروم میشه....سرکوفتم نزن😘

بار اولش که نیست اینا مریضن باید یه تلنگر بخورن یه بار بخشیدمش دوباره ادامه داد الان ته دلم بخشیدم اما اگه بخوام بهش بفهمونم باز پررو میشه

بار اولش که نیست اینا مریضن باید یه تلنگر بخورن یه بار بخشیدمش دوباره ادامه داد الان ته دلم بخشیدم ا ...

امیدوارم   دوباره زندگیتون  بهتر و بهتر بشه عزیزم😘

من و لایک کنید لطفا

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش